S Slayer Ziyaretçi 16 Temmuz 2014 #1 Hem tv izleyip hemde bilgisayara gireceğim için şu monitörü almayı düşünüyorum. Samsung LT22C300EW FHD LCD MONİTOR TV - Teknosa Nasıl bir monitördür? Bu uydu alıcısını almayı düşünüyorum. JAMESON JS-2016 FULL HD 1080P HDMI USB PVR WI-FI READY MINI UYDU ALICI - Teknosa Birde oda için bir anten alırsam kanallar sorunsuz gösterir mi? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2014
Hem tv izleyip hemde bilgisayara gireceğim için şu monitörü almayı düşünüyorum. Samsung LT22C300EW FHD LCD MONİTOR TV - Teknosa Nasıl bir monitördür? Bu uydu alıcısını almayı düşünüyorum. JAMESON JS-2016 FULL HD 1080P HDMI USB PVR WI-FI READY MINI UYDU ALICI - Teknosa Birde oda için bir anten alırsam kanallar sorunsuz gösterir mi? Şimdiden teşekkürler.
Go to Hell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 1.027 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2014 #2 Sorun olmaz fakat TV'yi sadece senmi izleyeceksin ? Yani eğer ailenle yada başka kişiler eşliğinde izlemeyi düşünüyorsan ekran küçük kalabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2014
Sorun olmaz fakat TV'yi sadece senmi izleyeceksin ? Yani eğer ailenle yada başka kişiler eşliğinde izlemeyi düşünüyorsan ekran küçük kalabilir.
S Slayer Ziyaretçi 17 Temmuz 2014 #3 Sadece ben izleyeceğim için sıkıntı yok. Monitör ve uydu alıcısı nasıldır ? Farklı bir önerileriniz var mı ? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2014
Sadece ben izleyeceğim için sıkıntı yok. Monitör ve uydu alıcısı nasıldır ? Farklı bir önerileriniz var mı ?