mirroR_65 Decapat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 316 Yer Van Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Temmuz 2021 #1 Oyunu önceden indirdim ve sonra sildim. Bugün yüklemek istiyorum ama %100 oluyor, sonra da inmiyor.
BerkSerdar Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 299 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #2 mirroR_65 dedi: Oyunu önceden indirdim ve sonra sildim. Bugün yüklemek istiyorum ama %100 oluyor, sonra da inmiyor. Genişletmek için tıkla... Bazen olur internetlen alakalı yarın tekrar deneyin en olmadı her an düzelebilir.
mirroR_65 dedi: Oyunu önceden indirdim ve sonra sildim. Bugün yüklemek istiyorum ama %100 oluyor, sonra da inmiyor. Genişletmek için tıkla... Bazen olur internetlen alakalı yarın tekrar deneyin en olmadı her an düzelebilir.
mirroR_65 Decapat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 316 Yer Van Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Temmuz 2021 #3 BerkSerdar dedi: Bazen olur internetlen alakalı yarın tekrar deneyin en olmadı her an düzelebilir. Genişletmek için tıkla... Telefonu yeniden başlatınca oldu.
BerkSerdar dedi: Bazen olur internetlen alakalı yarın tekrar deneyin en olmadı her an düzelebilir. Genişletmek için tıkla... Telefonu yeniden başlatınca oldu.