SticMn Decapat Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Mayıs 2025 #1 Telefonumla uyumlu Custom ROM atmak istiyorum. Nasıl yapılıyor biliyorum. Sadece Custom ROM'u atsanız yeter. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2025
Telefonumla uyumlu Custom ROM atmak istiyorum. Nasıl yapılıyor biliyorum. Sadece Custom ROM'u atsanız yeter.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.217 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 17 Mayıs 2025 #2 SticMn dedi: Telefonumla uyumlu Custom ROM atmak istiyorum. Nasıl yapılıyor biliyorum. Sadece Custom ROM'u atsanız yeter. Genişletmek için tıkla... Custom ROM yok o cihaza.
SticMn dedi: Telefonumla uyumlu Custom ROM atmak istiyorum. Nasıl yapılıyor biliyorum. Sadece Custom ROM'u atsanız yeter. Genişletmek için tıkla... Custom ROM yok o cihaza.
Yuki Makoto Femtopat Katılım 4 Temmuz 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #3 1.31 GB file on MEGA mega.nz Ben çekmecede duran M11'e kurdum. Şimdiye kadar hiçbir buga rastlamadım. Sanırım o telefonun TWRP'si sıkıntılı açılmıyor. TWRP'yi download mod üzerinden gönderip ADB ile Fastboot moduna girmen lazım.
1.31 GB file on MEGA mega.nz Ben çekmecede duran M11'e kurdum. Şimdiye kadar hiçbir buga rastlamadım. Sanırım o telefonun TWRP'si sıkıntılı açılmıyor. TWRP'yi download mod üzerinden gönderip ADB ile Fastboot moduna girmen lazım.