Samsung M12 vs A12

Bütçe
3000
Merhaba. Bende de A12 var. Kutudan çıkan şarj aleti ile 2saat 20 dk da doluyor. Şarj aleti daha hızlı doldurması gerekmiyor mu? Üstünde hızlı yazıyor. Sizde ne kadar sürede doluyor.

Merhaba.
@BERWAR hocamında dediği gibi 15 W hızlı şarj desteği mevcut bu biraz yetersiz kalıyor. Keşke telefonu satın alırken bu özelliği göz önünde bulundursaydınız :/
Ayrıca 3. taraf şarj aleti / adaptörü denemenizi tavsiye etmiyorum. Orijinal her daim en iyisidir :)

A12 kullanıcısıyım.

A serisi Samsung'un orta segment kısmında bulunan ve içinde amiral gemisi ürünleri bulunduran serisidir. A12 amiral gemisi olarak tanımlanamaz. Ama batarya ömrü, kamera, performans olarak sizi pek üzmeyecektir.

M serisi ise Samsung'un en düşük seviyeli serisidir. Genellikle fpy oyunlarında performans odaklıdır.
Ama pil ömrü ve kamera açısından A12'ye göre gözle görülür şekilde pasiftir.

Oyun için m serisi kalite için a serisine yönelin.

6 aylık A12 kullanıcısıyım. Pil 1.5 - 2 gün gidiyor.
Ayrıca PUBG bağımlısıyım. 45 FPS sabit.
4 GB sanal RAM desteği bulunmakta.
Arayüz gayet stabil donma kasma yapmıyor.

Sırf Samsung alacaksanız bu iki telefon arasında kesinlikle A12 almanızı tavsiye ederim.
Kuzenimde M12 mevcut fakat kamera. 🤦🏻

A12 PUBG de 45 FPS mi alıyor?

Alabilirseniz M21 çok daha iyidir, kullanıyorum da. Çözünürlük, kamera, pil, performans anlamında çok daha iyi bir telefondur kendisi. İşin kötü yanı telefonun piyasası gerçekten bozulmuş. Ben M21'i kasım ayında 2400TL'ye almıştım, şu an 3800TL? Başlıktaki telefonlar arasından seçim yapılacaksa ben kendi zevklerime göre M12'yi tercih ederdim.

A12 kullanıcısıyım.

A serisi Samsung'un orta segment kısmında bulunan ve içinde amiral gemisi ürünleri bulunduran serisidir. A12 amiral gemisi olarak tanımlanamaz. Ama batarya ömrü, kamera, performans olarak sizi pek üzmeyecektir.

M serisi ise Samsung'un en düşük seviyeli serisidir. Genellikle fpy oyunlarında performans odaklıdır.
Ama pil ömrü ve kamera açısından A12'ye göre gözle görülür şekilde pasiftir.

Oyun için M serisi kalite için A serisine yönelin.

6 aylık A12 kullanıcısıyım. Pil 1.5 - 2 gün gidiyor.
Ayrıca PUBG bağımlısıyım. 45 FPS sabit.
4 GB sanal RAM desteği bulunmakta.
Arayüz gayet stabil donma kasma yapmıyor.

Sırf Samsung alacaksanız bu iki telefon arasında kesinlikle A12 almanızı tavsiye ederim.
Kuzenimde M12 mevcut fakat kamera.. 🤦🏻
Kanka A12 de hala aynı performansı aliyor musun? Pubg da şu an kaç fps veriyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı