E Emir Kaan Kılıç Hectopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #1 Konum yukarıdaki gibidir. Amacım telefonum daha rahat çalışması. LineageOS olur PixelExperience olur sadece güzel bir Custom ROM olsun. İnternette bulamadım. Yapan veya bilen varsa yardımcı olabilir misiniz?
Konum yukarıdaki gibidir. Amacım telefonum daha rahat çalışması. LineageOS olur PixelExperience olur sadece güzel bir Custom ROM olsun. İnternette bulamadım. Yapan veya bilen varsa yardımcı olabilir misiniz?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.224 Makaleler 6 Çözümler 146 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 13 Şubat 2025 #2 Daha Custom ROM çıkmadı onlara. GSI kurabilirsiniz fakat önermem.
E Emir Kaan Kılıç Hectopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #3 Heribert Yavuz dedi: Daha Custom ROM çıkmadı onlara. GSI kurabilirsiniz fakat önermem. Genişletmek için tıkla... Bende pek sıcak bakmıyorum onlara. Telefonun tam özelliklerini sunamıyor bazen. Napalım bekleyeceğiz artık.
Heribert Yavuz dedi: Daha Custom ROM çıkmadı onlara. GSI kurabilirsiniz fakat önermem. Genişletmek için tıkla... Bende pek sıcak bakmıyorum onlara. Telefonun tam özelliklerini sunamıyor bazen. Napalım bekleyeceğiz artık.