Samsung M14 şarj olmuyor

thErenSK0

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Merhaba Samsung M14 kullanıyorum. 2 gün önce One UI 6.1 güncellemesi geldi ve bende yaptım keşke yapmasaydım.

Güncellemeyi yaptığımdan beri çeşitli sorunlar yaşıyorum ama içlerinde en önemlisi ve çözemediğim bir sorun var.

Telefon orijinal şarj aletleriyle asla şarj olmuyor, telefon hiç tepki vermiyor. Sadece bazen bir bildirim çıkıyor bağlantı kablosu bağlandı çıkarıldı diye.

Orijinal dediğim şarj aletlerini pek çok telefonda denedim gayet stabilize çalışıyor hiçbir sorun yok.

Replika veya başka markalara ait şarj aletleri ile şarj edebiliyorum telefonumu. Yine hızlı şarj olmuyor ama yavaşta olsa şarj edebiliyorum.

Sorunun güncelleme olduğuna neredeyse eminim ama nasıl düzelteceğim halkında hiçbir fikrim yok.

Telefonu fabrika ayarlarına sıfırladım sorun hala devam ediyor.

Bu sorunu daha önce yaşayanlar ve çözüm fikri olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Telefonu ayarlar uzerinden mi sifirladiniz?

Telefonu PC'ye baglamazsaniz olmuyor diye hatirliyorum. Been en son o sekilde sifirlamistim M14u.

Bir dener misiniz?

Merhaba Samsung M14 kullanıyorum. 2 gün önce One UI 6.1 güncellemesi geldi ve bende yaptım keşke yapmasaydım.

Güncellemeyi yaptığımdan beri çeşitli sorunlar yaşıyorum ama içlerinde en önemlisi ve çözemediğim bir sorun var.

Telefon orijinal şarj aletleriyle asla şarj olmuyor, telefon hiç tepki vermiyor. Sadece bazen bir bildirim çıkıyor bağlantı kablosu bağlandı çıkarıldı diye.

Orijinal dediğim şarj aletlerini pek çok telefonda denedim gayet stabilize çalışıyor hiçbir sorun yok.

Replika veya başka markalara ait şarj aletleri ile şarj edebiliyorum telefonumu. Yine hızlı şarj olmuyor ama yavaşta olsa şarj edebiliyorum.

Sorunun güncelleme olduğuna neredeyse eminim ama nasıl düzelteceğim halkında hiçbir fikrim yok.

Telefonu fabrika ayarlarına sıfırladım sorun hala devam ediyor.

Bu sorunu daha önce yaşayanlar ve çözüm fikri olanlar yardımcı olursa sevinirim.
Hocam farkında olmadan düşürmüş olabilir misiniz?

Hocam farkında olmadan düşürmüş olabilir misiniz?

Hayır son zamanlarda hiç düşürmedim. Güncellemeden önce de hiç böyle bir sorun yoktu. Güncellemeyi yaptıktan sonra oluştu bu sorun.
Birde sorun sokette olsa hiçbir şarj aleti şarj etmez diye düşünüyorum.
Telefonu PC'ye baglamazsaniz olmuyor diye hatirliyorum. Been en son o sekilde sifirlamistim M14u.

Şu anda tatildeyim bilgisayar bulmam zor, televizyonda denedim işe yaramadı. Bilgisayar bulmaya çalışayım ben.

@Ahmet06han bilgisayara bağlayınca cihaz tanınamadı hatası veriyor. Yine boot menüsüne giremiyorum.

Son düzenleme:
Yazılım ile olacak iş olduğunu sanmıyorum. Fizikseldir o iş. Yazılım ile olsa diğer adaptörlerlede şarj olmaz. Sonuçta telefona takılınca telefon onun Samsung mu Honor mu Xiaomi Mi adaptör olduğunu bilmiyor.

Yazılım ile olacak iş olduğunu sanmıyorum. Fizikseldir o iş. Yazılım ile olsa diğer adaptörlerlede şarj olmaz. Sonuçta telefona takılınca telefon onun Samsung mu Honor mu Xiaomi Mi adaptör olduğunu bilmiyor.

Sorun sokette olsa telefon hiç şarj olmaz.
Sorun şarj aletinde olsa aynı şarj aleti başka telefonları şarj etmez.
Ve sorun telefonu güncellediğim andan itibaren başladı herhangi bir fiziksel hasar almadı.
Tek mantıklı sorun yazılım bence.
Ayrıca telefon şarj aletinin markasını anlayamaz belki ama Samsung olup olmadığını anlayabiliyor. 30W OnePlus şarj aletim hızlı şarj yapmıyor mesela.

Arkadaşlar başka ayni sorunu yaşayan var mi bilmiyorum ama bu sorun bende kronikleşti artık.
Bu konuyu açtığım zaman izmirdeydim servise götürdüm soket değişimi yapıldı 2 saatte halloldu.
Üzerinden 6 ay geçti ve ayni sorun tekrar nüksetti, şu anda kayserideyim ve yetkili Samsung servisi yok maalesef. Yine servise göndereceğim mecburen bakalım kaç gün sürecek. Şu an garanti var ücretsiz değişim yapıyorlar, 6 ay sonra garanti bitecek ve ben eminim ki bu sorunu tekrar yaşayacağım. O zaman benden Allah bilir kaç para isteyecekler. Açıkçası bu telefonu aldığım için pişmanım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı