Samsung M14 vs Realme C55

516777

Decapat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar. 6399 TL'ye 4/128 M14'mü yoksa 7500 TL'ye 8/256 Realme C55'mi alınır?

Dosya Ekleri

• samsung.jpg
    123,4 KB · Görüntüleme: 59
  • realme.jpg
    37,2 KB · Görüntüleme: 52
Kullanım amacınıza göre değişir. Daha fazla özellik ve 4G olması sıkıntı değilse Realme daha mantıklı bir seçenek olacaktır. (şarj adaptörü de bulunuyor içinde) Ha güncelleme arayüz kolaylığı açısından Samsung bana daha mantıklı geliyor. (İki WhatsApp'ta takılayım YouTube, Instagram diyorsanız yeterli)

Son düzenleme:

Günlük kullanım bankacılık Google, YouTube, Messenger, vs. Arada Wild Rift, Clash of Clans ağır olmayan oyunlar. Samsun damla çentik tasarımı sebibiyle biraz ucuz ve basit hissetiriyor şu an 4 senelik A20 telefonum Samsung arayuzu hakimim ama dediğim gibi.

Eğer batarya ve 5G sizin için daha önemliyse M14 seçmeniz daha mantıklı olur ama yok ben depolamam biraz daha fazla olsun RAM kullanımı da Clash of Clans'ta olmasa bile diğer oyunlarda farkı hissedeyim diyorsanız Realme tercih edin.

Real mi malzeme kalitesi olarak da önde Samsung m serisi en düşük seri. 5G ve güçlü işlemci dışında al benisi tarafı yok. 5g den çok NFC önemli benim için ikisinde de var.

Merhaba arkadaşlar. 6399 TL'ye 4/128 M14'mü yoksa 7500 TL'ye 8/256 Realme C55'mi alınır?
İkinci el yd düşünürseniz öneri yapabilirim, ikisi arasındaysa tercihim c55

Hiç bulaşma M14 al geç. Ekran ayıplı geldi iade ike uğraştım 1 ay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…