Samsung M14'te parça sorunu mu var?

AhmetTR01

Decapat
Daha fazla  
M14'te parça sorunu var diyor bayiler. Bu yüzden telefonu alma konusunda babam kararsız. A14 var diyor ama ona baktığım zaman daha düşük özeliklere daha fazla ücret isteniyor. Parça sorunu büyük bir problem mi? A14 alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi parçasında sorun var bulunamıyor acaba? :)

Tek tek isimleri saymaya gerek yok ama kabaca şöyle söyleyeyim operatör bayileri veya Vatan Bilgisayar veya Teknosa veya mediamark gibi teknoloji mağazalarında satış elemanlarının söyledikleri birçok yalanlardan birisi.
Her mağazada her ürün için böyle benzer şeyler yapıyorlar.
Yani müşterinin istediği ürün ellerinde yoksa veya başka ürün satmak istedikleri için türlü türlü şekillere giriyorlar. Hatta bazen daha uyguna veya aynı fiyata daha iyi seçenekler olmasına rağmen biraz daha köyü Başka ürün öneriyorlar abartıyorlar övüyorlar vs vs.
Her alanda bu böyledir.
İyi araştırmak gerekiyor.

Bende çok benzer olaylara denk geliyorum hiç affetmiyorum Direkt o adamı bozuyorum rezil ediyorum.

Kendini çok zeki sanan ileri zekali iş bilmez tezgahtarlar madem böyle bir şey söylüyorsun söylediklerinin altını doldur. Laf olsun torba dolsun. İşin gücün yok bunları mı takip ediyorsun? :)

Son düzenleme:
Hangi parçasında sorun var bulunamıyor acaba? :)

Tek tek isimleri saymaya gerek yok ama kabaca şöyle söyleyeyim operatör bayileri veya Vatan Bilgisayar veya Teknosa veya mediamark gibi teknoloji mağazalarında satış elemanlarının söyledikleri birçok yalanlardan birisi.
Her mağazada her ürün için böyle benzer şeyler yapıyorlar.
Yani müşterinin istediği ürün ellerinde yoksa veya başka ürün satmak istedikleri için türlü türlü şekillere giriyorlar. Hatta bazen daha uyguna veya aynı fiyata daha iyi seçenekler olmasına rağmen biraz daha köyü Başka ürün öneriyorlar abartıyorlar övüyorlar vs vs.
Her alanda bu böyledir.
İyi araştırmak gerekiyor.

Bende çok benzer olaylara denk geliyorum hiç affetmiyorum Direkt o adamı bozuyorum rezil ediyorum.

Kendini çok zeki sanan ileri zekali iş bilmez tezgahtarlar madem böyle bir şey söylüyorsun söylediklerinin altını doldur. Laf olsun torba dolsun. İşin gücün yok bunları mı takip ediyorsun? :)

Ben gidip sormadım ama mağazadaki çalışanlara gidip babam sormuştu telefon sadece Int'te mi var diye. Onlarda bayilerde vs olmuyor hem de parça sorunu var deyip M14'ün özeliklerine yakın bile olmayan Vivo Y17'önermişlerdi iyiki uyarmıştım babamı. Çalışan o kadar iyi anlatıyor ki dedi bir an alasım geldi dedi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı