TrendBey Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 174 14 Temmuz 2024 #1 Yalnzca müzik dinleyeceğim ve arada bir şeyler izleyeceğim. Oyunla aram yok. İhtiyacımı karşılar mı sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2024
Yalnzca müzik dinleyeceğim ve arada bir şeyler izleyeceğim. Oyunla aram yok. İhtiyacımı karşılar mı sizce?
BlobKAT Femtopat Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #2 TrendBey dedi: Yalnzca müzik dinleyeceğim ve arada bir şeyler izleyeceğim. Oyunla aram yok. İhtiyacımı karşılar mı sizce? Genişletmek için tıkla... Sadece müzik ve film ise yeterde artar.
TrendBey dedi: Yalnzca müzik dinleyeceğim ve arada bir şeyler izleyeceğim. Oyunla aram yok. İhtiyacımı karşılar mı sizce? Genişletmek için tıkla... Sadece müzik ve film ise yeterde artar.
L lesteven Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 1.001 Çözümler 15 14 Temmuz 2024 #3 TrendBey dedi: Yalnzca müzik dinleyeceğim ve arada bir şeyler izleyeceğim. Oyunla aram yok. İhtiyacımı karşılar mı sizce? Genişletmek için tıkla... Dediğiniz şeyleri tüm telefonlar yapar hocam. M15 bunun için güzel bir tercih olabilir tabii; karşılar.
TrendBey dedi: Yalnzca müzik dinleyeceğim ve arada bir şeyler izleyeceğim. Oyunla aram yok. İhtiyacımı karşılar mı sizce? Genişletmek için tıkla... Dediğiniz şeyleri tüm telefonlar yapar hocam. M15 bunun için güzel bir tercih olabilir tabii; karşılar.
TrendBey Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 174 14 Temmuz 2024 #4 @BlobKAT @lesteven Görüşleriniz için teşekkür ederim, bu telefonu alacağım.
CüneyttK Kilopat Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 728 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 14 Temmuz 2024 #5 TrendBey dedi: Yalnzca müzik dinleyeceğim ve arada bir şeyler izleyeceğim. Oyunla aram yok. İhtiyacımı karşılar mı sizce? Genişletmek için tıkla... Bütçe ne eğer bütçe 7-8 arası ise sakın bunu almayın 2. elde Samsung M52 gibi bir alet varken.
TrendBey dedi: Yalnzca müzik dinleyeceğim ve arada bir şeyler izleyeceğim. Oyunla aram yok. İhtiyacımı karşılar mı sizce? Genişletmek için tıkla... Bütçe ne eğer bütçe 7-8 arası ise sakın bunu almayın 2. elde Samsung M52 gibi bir alet varken.
L lesteven Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 1.001 Çözümler 15 14 Temmuz 2024 #6 TrendBey dedi: Görüşleriniz için teşekkür ederim, bu telefonu alacağım. Genişletmek için tıkla... Ne demek, iyi günlerde kullanmanız dileklerim ile...
TrendBey dedi: Görüşleriniz için teşekkür ederim, bu telefonu alacağım. Genişletmek için tıkla... Ne demek, iyi günlerde kullanmanız dileklerim ile...
BlobKAT Femtopat Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2024 #7 TrendBey dedi: @BlobKAT @lesteven Görüşleriniz için teşekkür ederim, bu telefonu alacağım. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hayırlı olsun fakat size bir film önerisi vermek istiyorum. "batı cephesinde yeni bir şey yok" 1.Dünya Savaşı'nın şiddetini anlatıyor.
TrendBey dedi: @BlobKAT @lesteven Görüşleriniz için teşekkür ederim, bu telefonu alacağım. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hayırlı olsun fakat size bir film önerisi vermek istiyorum. "batı cephesinde yeni bir şey yok" 1.Dünya Savaşı'nın şiddetini anlatıyor.
TrendBey Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 174 14 Temmuz 2024 #8 BlobKAT dedi: Rica ederim hayırlı olsun fakat size bir film önerisi vermek istiyorum. "batı cephesinde yeni bir şey yok" 1.Dünya Savaşı'nın şiddetini anlatıyor. Genişletmek için tıkla... Çok sevmiştim o filmi. Güzel bir zevkiniz var. CüneyttK dedi: Bütçe ne eğer bütçe 7-8 arası ise sakın bunu almayın 2.elde Samsung M52 gibi bir alet varken. Genişletmek için tıkla... Az önce baktım. İzmir'de maalesef 7-8 bandında 2.el M52 yok. Öneriniz için teşekkür ederim Cüneyt Bey.
BlobKAT dedi: Rica ederim hayırlı olsun fakat size bir film önerisi vermek istiyorum. "batı cephesinde yeni bir şey yok" 1.Dünya Savaşı'nın şiddetini anlatıyor. Genişletmek için tıkla... Çok sevmiştim o filmi. Güzel bir zevkiniz var. CüneyttK dedi: Bütçe ne eğer bütçe 7-8 arası ise sakın bunu almayın 2.elde Samsung M52 gibi bir alet varken. Genişletmek için tıkla... Az önce baktım. İzmir'de maalesef 7-8 bandında 2.el M52 yok. Öneriniz için teşekkür ederim Cüneyt Bey.
CüneyttK Kilopat Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 728 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 14 Temmuz 2024 #9 TrendBey dedi: Çok sevmiştim o filmi. Güzel bir zevkiniz var. Az önce baktım. İzmir'de maalesef 7-8 bandında 2.el M52 yok. Öneriniz için teşekkür ederim cüneyt bey. Genişletmek için tıkla... Sahibinden Param Güvende ile alabilirsiniz lütfen paranıza çöpe atıp M15 almayın. Buyrun:https://shbd.io/s/49dad988
TrendBey dedi: Çok sevmiştim o filmi. Güzel bir zevkiniz var. Az önce baktım. İzmir'de maalesef 7-8 bandında 2.el M52 yok. Öneriniz için teşekkür ederim cüneyt bey. Genişletmek için tıkla... Sahibinden Param Güvende ile alabilirsiniz lütfen paranıza çöpe atıp M15 almayın. Buyrun:https://shbd.io/s/49dad988
TrendBey Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 174 14 Temmuz 2024 #10 CüneyttK dedi: Sahibinden Param Güvende ile alabilirsiniz lütfen paranıza çöpe atıp M15 almayın.https://shbd.io/s/49dad988 Genişletmek için tıkla... Hocam yine baktım. 0 ilan çıkıyor param güvende ile arama yapınca. Attığınız ilanın altında bu yazıyor: Param Güvende hizmeti bu kategorideki ürünler için sunulmamaktadır.
CüneyttK dedi: Sahibinden Param Güvende ile alabilirsiniz lütfen paranıza çöpe atıp M15 almayın.https://shbd.io/s/49dad988 Genişletmek için tıkla... Hocam yine baktım. 0 ilan çıkıyor param güvende ile arama yapınca. Attığınız ilanın altında bu yazıyor: Param Güvende hizmeti bu kategorideki ürünler için sunulmamaktadır.