4 467199 Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 1.128 Makaleler 1 Çözümler 7 29 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum. Almalı mıyım? Amacım Brawl Stars gibi orta düzey oyunları oynamak.
Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum. Almalı mıyım? Amacım Brawl Stars gibi orta düzey oyunları oynamak.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Haziran 2021 #3 Düşük seviye bir telefon. Whatsapp vs. sosyal medya programlarında, Youtube ve Twitch gibi kanallardan içerik tüketirken ve Brawl Stars gibi düşük seviye oyunları açar. Ancak bundan fazlasını beklemeyin. Onun haricinde pil ömrü açısından iyidir.
Düşük seviye bir telefon. Whatsapp vs. sosyal medya programlarında, Youtube ve Twitch gibi kanallardan içerik tüketirken ve Brawl Stars gibi düşük seviye oyunları açar. Ancak bundan fazlasını beklemeyin. Onun haricinde pil ömrü açısından iyidir.
DarkReader Kilopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 8.345 Çözümler 29 Yer Tatooine 29 Haziran 2021 #4 Eski bi' telefon.
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 29 Haziran 2021 #5 O telefonun yaşı aldı başını gidiyor eğer ille de Samsung olsun derseniz sıralıyorum: Samsung Galaxy A21s (64 GB) Samsung Galaxy A21s SM-A217F/DSN detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Samsung Galaxy M21 (SM-M215F/DSN) Cep Telefonu Samsung Galaxy M21 SM-M215F/DSN detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com https://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-a32-128gb.html Samsung Galaxy M31 (SM-M315F) Cep Telefonu Samsung Galaxy M31 SM-M315F detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
O telefonun yaşı aldı başını gidiyor eğer ille de Samsung olsun derseniz sıralıyorum: Samsung Galaxy A21s (64 GB) Samsung Galaxy A21s SM-A217F/DSN detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Samsung Galaxy M21 (SM-M215F/DSN) Cep Telefonu Samsung Galaxy M21 SM-M215F/DSN detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com https://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-a32-128gb.html Samsung Galaxy M31 (SM-M315F) Cep Telefonu Samsung Galaxy M31 SM-M315F detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com