Custom ROM Samsung M20 için LineageOS nasıl kurulur?

Hocam iyi akşamlar elimde bayağıdır kullanılmayan Samsung SM- M205F var, bu cihazı bir akrabama vereceğim bataryası sağlam yıllara rağmen hala 1 günü rahat çıkarıyor. Ekran biraz çizik birkaç kere de daha önce değişti her neyse. Ben bu cihaza Odin ile 2-3 defa stok ROM attım babam kullanıyordu şimdi genç bir akrabaya vereceğiz biraz da hızlı olsun istiyorum. 6-7 ay kullanacak bu cihaza linaege OS vb. kurulum öğretebilir misiniz? Pek fazla bilgim yok Odin ile belki TWRP yükleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
Bir de LineageOS güvenli mıdır ayrıca IMEI gider mi? Cihaz TR cihazı, TR'den alındı.

• Bootloader Kilidini Aç
  • OEM Kilit Açma ve USB Hata Ayıklama’yı aç.
    • Fastboot Moduna gir, fastboot oem unlock komutunu çalıştır.
  • TWRP Kur
    • Odin ile TWRP.img dosyasını yükle.
    • TWRP’ye gir, Wipe > Advanced Wipe yap.
  • LineageOS ve GApps Yükle
  • ROM ve GApps dosyalarını TWRP’den yükleyin hocam.

• IMEI Durumu TR cihaz olduğu için IMEI gitmez ama EFS yedeği alın hocam.
    Güvenli hocam merak etmeyin.

Hocam yardım edin Twrp ile zıp dosyası ile lineage os yükledim intro geldi sonra bi uyarı verdi ortadaki tuşa basıyordum sonra tepki vermedi yanlışlıkla güç tuşuna bastım sonra birahane açamadım cihazı ekran gelmiyor ses var şarj sesi açma kapama sesi vs geliyor odin de gözüküyor cihaz başka yerde gözükmüyor yardım edjn

Hocam yardım edin Twrp ile zıp dosyası ile lineage os yükledim intro geldi sonra bi uyarı verdi ortadaki tuşa basıyordum sonra tepki vermedi yanlışlıkla güç tuşuna bastım sonra birahane açamadım cihazı ekran gelmiyor ses var şarj sesi açma kapama sesi vs geliyor odin de gözüküyor cihaz başka yerde gözükmüyor yardım edjn

Dosya Ekleri

• IMG-20250325-WA0035.jpeg
    IMG-20250325-WA0035.jpeg
    48,7 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_20250325_215554_Gallery.jpg
    Screenshot_20250325_215554_Gallery.jpg
    43,6 KB · Görüntüleme: 21

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı