Samsung M20 root nasıl yapılır?

@mkrts88 sıfırlamaktan kastınız fabrika ayarlarına mı dönüyor? O halde benim attığım rehberle TWRP kurabilirsiniz. TWRP'den de boot imajını flaşlarsınız.

Sıfırlatmaktan kastım. "bütünlük doğrulaması başarısız" şeklinde uyarı veriyor. Ve cihazı sıfırla tuşuna basmak zorunda kalıyorsun.

Sizin rehberden TWRP'yi kurmak istersem eğer şöyle bir hata alıyorum.
"Only official binaries are allowed to flash"

Bir çözüm bulabildiniz mi acaba?
Magisk ile yamalanmış boot.img yi yüklerken,,, yüklemeden önce diyelim ya da... Telefonda ilk kurulumun yapılmış olması lazım.. yani Google hesabını falan gireceğiz... Ben ilk kurulumu yapmadığım için sıkıntı yaşıyordum hep... Yine de çok uğraştım... Şu anda root olmadan duruyor telefon çünkü root çok sağlıklı değil m20 de..

Kısaca çözdüm ama çok da sağlıklı değil

Magisk ile yamalanmış boot.img yi yüklerken, yüklemeden önce diyelim ya da... Telefonda ilk kurulumun yapılmış olması lazım. Yani Google hesabını falan gireceğiz... Ben ilk kurulumu yapmadığım için sıkıntı yaşıyordum hep... Yine de çok uğraştım... Şu anda root olmadan duruyor telefon çünkü root çok sağlıklı değil M20 de.

Kısaca çözdüm ama çok da sağlıklı değil.

Ben Custom ROM kullanmayı düşünüyordum performans için nasıl oluyor acaba deneyebildiniz mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı