frknssn192b Decapat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #1 Samsung M2020 series yazıcı Wi-Fi'ya bağladım ama kağıtları çok geç yazdırıyor. Bende Wi-Fi ile bağlantısını kesmek istiyorum.
Samsung M2020 series yazıcı Wi-Fi'ya bağladım ama kağıtları çok geç yazdırıyor. Bende Wi-Fi ile bağlantısını kesmek istiyorum.
H hakkuru Decapat Katılım 21 Temmuz 2023 Mesajlar 765 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #2 frknssn192b dedi: Samsung M2020 series yazıcı Wi-Fi'ya bağladım ama kağıtları çok geç yazdırıyor. Bende Wi-Fi ile bağlantısını kesmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Yazıcının üzerindeki wps tuşu ile iptal edebilirsin. Yazıcıyı aygıtlar ve yazıcılardan silip sonra usb ile bağlayıp yapabilirsin.
frknssn192b dedi: Samsung M2020 series yazıcı Wi-Fi'ya bağladım ama kağıtları çok geç yazdırıyor. Bende Wi-Fi ile bağlantısını kesmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Yazıcının üzerindeki wps tuşu ile iptal edebilirsin. Yazıcıyı aygıtlar ve yazıcılardan silip sonra usb ile bağlayıp yapabilirsin.