Samsung M21 Android 12'ye yükseltmeli mi?

Çilekli Süt

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.

Samsung M21 kullanıcısıyım. Telefonuma yakın zamanda One UI 4.1 (Android 12) güncelleme desteği geldi. Fakat yüklemekte tereddütteyim açıkçası. Şu ana kadarki telefonlarım (iPhone 5 ve J7 Prime) her büyük güncelleme sonrası inanılmaz derecede yavaşladılar, dolayısı ile güncellemeler ile aram pek iyi değil. Hep pişmanlık ve hüsran ile bitiyor

Tavsiyeleriniz ve fikirleriniz benim için önemli, sevgiler.

Şimdi güncellemeyin 1-2 ay sonra YouTube'dan incelemelere bakın ona göre kararınızı verirsiniz.

Şimdi güncellemeyin 1-2 ay sonra YouTube'dan incelemelere bakın ona göre kararınızı verirsiniz.
Peki bir telefon güncelleme almadan aşağı yukarı ne kadar süre yaşayabilir? Hangi noktada buna zorlanırım tahminen?

Ben yükselttim, sanki arayüz ağırlaştı gibi. Aslında temiz kurulumla geçmedim onun etkisi olabilir. Şimdilik bekleyin biraz daha otursun.

Ben yükselttim, sanki arayüz ağırlaştı gibi. Aslında temiz kurulumla geçmedim onun etkisi olabilir. Şimdilik bekleyin biraz daha otursun.
Peki yavaşlamasının haricinde, iyi ki geçmişim diyebileceğiniz yeni özellikler var mı hoşunuza giden?

Peki bir telefon güncelleme almadan aşağı yukarı ne kadar süre yaşayabilir? Hangi noktada buna zorlanırım tahminen?

Bu sorunun cevabını hiç bilmiyorum çünkü ben tam bir güncelleme manyağıyım nerede yenilik var ne katmışlar diye her yere bakıyorum güncelleme gelmiş mi diye. Telefonunuzun yavaşladığını veya şarjının az dayandığını gördüğünüz zaman güncelleyebilirsiniz. Süreyi fazla uzun tutmamak lazım.

Peki yavaşlamasının haricinde, iyi ki geçmişim diyebileceğiniz yeni özellikler var mı hoşunuza giden?
Yok hocam standart Android güncellemesi işte, Süreyya Hanım'ın muhteşem değişimi.
Hatta rehberde sağ tarafta harfler vardı çok işe yarıyordu, güncellemeyle o gitti. Getirisi olmadığı gibi götürüsü oldu

Ne yenilik katmışlar bari?

Hocam bende M21 kullanıyorum. 2 gün önce Android 12'ye güncelledim ve telefon eski versiyona göre daha performanslı. Öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…