Çilekli Süt Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Haziran 2022 #11 askimcokpardon dedi: Hocam bende M21 kullanıyorum. 2 gün önce Android 12'ye güncelledim ve telefon eski versiyona göre daha performanslı. Öneririm. Genişletmek için tıkla... Güncellemeyi yapan M21 kullanıcılarının yarısının telefonu hızlanıyor, yarısının yavaşlıyor.. bu yazı turayı atsam mı diye düşünüyorum şuan Peki yeni versiyonda beğendiğiniz, hoşunuza giden özellikler oldu mu?
askimcokpardon dedi: Hocam bende M21 kullanıyorum. 2 gün önce Android 12'ye güncelledim ve telefon eski versiyona göre daha performanslı. Öneririm. Genişletmek için tıkla... Güncellemeyi yapan M21 kullanıcılarının yarısının telefonu hızlanıyor, yarısının yavaşlıyor.. bu yazı turayı atsam mı diye düşünüyorum şuan Peki yeni versiyonda beğendiğiniz, hoşunuza giden özellikler oldu mu?
askimcokpardon Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 1.165 Çözümler 11 11 Haziran 2022 #12 Çilekli Süt dedi: Güncellemeyi yapan M21 kullanıcılarının yarısının telefonu hızlanıyor, yarısının yavaşlıyor.. bu yazı turayı atsam mı diye düşünüyorum şuan Peki yeni versiyonda beğendiğiniz, hoşunuza giden özellikler oldu mu? Genişletmek için tıkla... Hocam açıkçası kayda değer pek bir yenilik yok. Ben daha güvenli bir şekilde telefon kullanmak istediğim için güncelledim. Tek farklı özellik renk paleti gibi geldi.
Çilekli Süt dedi: Güncellemeyi yapan M21 kullanıcılarının yarısının telefonu hızlanıyor, yarısının yavaşlıyor.. bu yazı turayı atsam mı diye düşünüyorum şuan Peki yeni versiyonda beğendiğiniz, hoşunuza giden özellikler oldu mu? Genişletmek için tıkla... Hocam açıkçası kayda değer pek bir yenilik yok. Ben daha güvenli bir şekilde telefon kullanmak istediğim için güncelledim. Tek farklı özellik renk paleti gibi geldi.