Samsung M23 vs Xiaomi Redmi Note 11

Arhur

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
2 telefondan hangisi daha iyidir? İkisinin de ekranı güneş altında sıkıntı çıkarıyormuş deniyor, güneş altında sıkıntı yaşamamak için hangi telefonu almak lazım? Telefonda oyun oynamıyorum, önemli olan uzun süre beni idare etmesi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung Galaxy M23 öneririm, 120 Hz ekran farkını ortaya koyuyor, pili de oldukça dayanıklı, kamerası ise çok selfie çeken biri değilseniz beklentilerinizi karşılayabilir. Tek sorunu 4 GB RAM'den kaynaklı uygulama geçişlerinde takılmalar olabiliyor ama çok göze batmıyor, günlük kullanım için de gayet uygun akıcı bir şekilde çalışıyor. Fiyatını hak eden iyi bir telefon yani.

Aynen kamerası vs çok daha iyi. İşlemcisi kat kat iyi. 750g var. Ekranı 120hz ama TFT. Fakat gorilla glass 5 var. Tek sorunu ram.

Hocam redmi note 11 de güneş altında asla sorun yaşamazsınız Samsung u bilmiyorum ama bakacağım sorun çıkarıyor kim diyor kaynak verirseniz sevinirim ve bu arada redmi note 11 de manuel 700 nit parlaklık var otomatik e alırsanız 1000 nit e kadar çıkıyor asla sorun yaşamazsınız

Sorun aslında o değil. Ekran çabuk bozuluyor yüksek parlaklıkta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…