Lowell1 Decapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.175 Makaleler 3 Çözümler 12 22 Kasım 2020 #1 Samsung M31 alınır mı? Link : Samsung Türkiye. Samsung Türkiye
WoLeRm Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 4.099 Makaleler 11 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Kasım 2020 #2 Redmi Note 9 Pro veya P40 Lite alınabilir. Ayrıca Oppo reno 4 Lite'da düşünülebilir.
Lowell1 Decapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.175 Makaleler 3 Çözümler 12 22 Kasım 2020 #3 WoLeRm dedi: Redmi Note 9 Pro veya P40 Lite alınabilir. Ayrıca Oppo reno 4 Lite'da düşünülebilir. Genişletmek için tıkla... Xiaomi telefon daha önceden kullandım fakat pek memnun kalmadım. Oppo ya da Xiaomi almayı düşünmüyorum. M31 nasıldır ?
WoLeRm dedi: Redmi Note 9 Pro veya P40 Lite alınabilir. Ayrıca Oppo reno 4 Lite'da düşünülebilir. Genişletmek için tıkla... Xiaomi telefon daha önceden kullandım fakat pek memnun kalmadım. Oppo ya da Xiaomi almayı düşünmüyorum. M31 nasıldır ?
WoLeRm Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 4.099 Makaleler 11 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Kasım 2020 #4 Lowell1 dedi: Xiaomi telefon daha önceden kullandım fakat pek memnun kalmadım. Oppo ya da Xiaomi almayı düşünmüyorum. M31 nasıldır? Genişletmek için tıkla... Alınabilir ama o bütçede daha iyileri var.
Lowell1 dedi: Xiaomi telefon daha önceden kullandım fakat pek memnun kalmadım. Oppo ya da Xiaomi almayı düşünmüyorum. M31 nasıldır? Genişletmek için tıkla... Alınabilir ama o bütçede daha iyileri var.
Lowell1 Decapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.175 Makaleler 3 Çözümler 12 22 Kasım 2020 #5 WoLeRm dedi: Alınabilir ama o bütçede daha iyileri var. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi Samsung marka almayı düşünüyorum Samsung'ta bu bütçede daha iyi telefon var mı?
WoLeRm dedi: Alınabilir ama o bütçede daha iyileri var. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi Samsung marka almayı düşünüyorum Samsung'ta bu bütçede daha iyi telefon var mı?
Dimensity Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 1.444 Makaleler 4 Çözümler 9 22 Kasım 2020 #6 Ben Galaxy M21 kullanıyorum yani donanım olarak hemen hemen aynılar. Telefonu oyun için alacaksanız tavsiye etmem yani performansı çok yüksek değil. Ama günlü kullanım için çok iyi bir cihazdır tavsiye ederim.
Ben Galaxy M21 kullanıyorum yani donanım olarak hemen hemen aynılar. Telefonu oyun için alacaksanız tavsiye etmem yani performansı çok yüksek değil. Ama günlü kullanım için çok iyi bir cihazdır tavsiye ederim.