egeoz316 Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 9.090 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Ankara 5 Eylül 2022 #1 Samsung Galaxy M32 marka telefon aldım ancak VoLTE'yi kapatamıyorum, bulunması gereken yerde herhangi bir ayar yok, bu cihazda bunu nasıl kapatırım?
Samsung Galaxy M32 marka telefon aldım ancak VoLTE'yi kapatamıyorum, bulunması gereken yerde herhangi bir ayar yok, bu cihazda bunu nasıl kapatırım?
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #2 Neden kapatmak istiyorsunuz? Yani ne gibi sorunlar çıkartıyor? Kötü bir şeyse bende kapatayım.
egeoz316 Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 9.090 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Ankara 5 Eylül 2022 #3 Yavuz_Çetin dedi: Neden kapatmak istiyorsunuz? Yani ne gibi sorunlar çıkartıyor? Kötü bir şeyse bende kapatayım. Genişletmek için tıkla... Önceki telefonumda Volte açıkken telefonda sürekli kasmalar yaşanıyordu, Volteyi kapatınca gitmişti. Bu telefonda da şuanda açıkken özellikle internet isteyen yerlerde kasma yaşanıyor. Herhangi bir çözüm yok mu? Son düzenleme: 5 Eylül 2022
Yavuz_Çetin dedi: Neden kapatmak istiyorsunuz? Yani ne gibi sorunlar çıkartıyor? Kötü bir şeyse bende kapatayım. Genişletmek için tıkla... Önceki telefonumda Volte açıkken telefonda sürekli kasmalar yaşanıyordu, Volteyi kapatınca gitmişti. Bu telefonda da şuanda açıkken özellikle internet isteyen yerlerde kasma yaşanıyor. Herhangi bir çözüm yok mu?