Kerem00X Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #1 Telefonun içinden adaptör çıkmadığı için Oppo'nun 33 watt adaptörü ile şarj ediyorum ve ayarlardan hızlı şarjı açmama rağmen hızlı şarj olmuyor. Başka bir cihazın adaptörünü kullandığımdan kaynaklı olabilir mi? Yardımlarınız için teşekkürler.
Telefonun içinden adaptör çıkmadığı için Oppo'nun 33 watt adaptörü ile şarj ediyorum ve ayarlardan hızlı şarjı açmama rağmen hızlı şarj olmuyor. Başka bir cihazın adaptörünü kullandığımdan kaynaklı olabilir mi? Yardımlarınız için teşekkürler.
Çözüm charm 18 Aralık 2022 Hocam maksimum 25 W destekliyor cihazınız, adaptör 33 W olduğu için şarj etmiyor.
charm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #2 Hocam maksimum 25 W destekliyor cihazınız, adaptör 33 W olduğu için şarj etmiyor. Artı 0 Eksi Çözüm
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 18 Aralık 2022 #3 Kerem00X dedi: Başka bir cihazın adaptörünü kullandığımdan kaynaklı olabilir mi? Yardımlarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Onunla alakalı değildir. Adaptör uyumlu değilse (Düşük watt degerine sahipse veya Amper dengesizliği varsa ondan dolayı ) yavaş şarj ediyordur. Artı 0 Eksi
Kerem00X dedi: Başka bir cihazın adaptörünü kullandığımdan kaynaklı olabilir mi? Yardımlarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Onunla alakalı değildir. Adaptör uyumlu değilse (Düşük watt degerine sahipse veya Amper dengesizliği varsa ondan dolayı ) yavaş şarj ediyordur.
KS KS Kerem00X Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #4 charm dedi: Hocam maksimum 25 W destekliyor cihazınız, adaptör 33 W olduğu için şarj etmiyor. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkürler. Artı 0 Eksi
charm dedi: Hocam maksimum 25 W destekliyor cihazınız, adaptör 33 W olduğu için şarj etmiyor. Genişletmek için tıkla... Anladım, teşekkürler.