Samsung M34 alınır mı?

S9 5 yıl sonra bile hala iyiymiş fakat sonuç olarak 5 yaşında. Özellikle 3000mAh bataryaları çok aşınmış olacağından içime sinmedi.

Yakın zaman önce M34'ü aldım.

Son düzenleme:

M serisi J serisinin devamı olarak kabul ediliyor. J7 Core'dan epey memnundum, 3 yıl kullandım (16 GB hafıza problemi başlattığı için bırakmıştım). Bu yüzden M34'e oldukça güveniyorum, beklentim yüksek.

Son düzenleme:

Engineer hocam bende garantili sıfır diye aldım 8.600 TL' idi 2. el Xiaomi'yi daha pahalıya ve yurt dışı şeklinde alacağıma bunu tercih ettim çünkü bir ara Samsung aldım bataryası gerçekten çok az gidiyordu bir ara mi 11T aldım ekranda karıncalanma ve birden donma ve yeniden başlatma yapıyordu bende uzun süre yetsin kamera güzel olsun diye bunu tercih ettim her neyse umarım amacımı anlatmışımdır telefondan şu an memnun musunuz bende sipariş ettim de

telefondan şu an memnun musunuz bende sipariş ettim de
Öğrenci iadesi ile kesinlikle parasına değen bir telefon. Çipset verimsizliği nedeniyle batarya beklentimin altında kaldı, tek eksisi bu.

Öğrenci iadesi ile kesinlikle parasına değen bir telefon. Çipset verimsizliği nedeniyle batarya beklentimin altında kaldı, tek eksisi bu.

Ben ne yazık ki öğrenci yardımı kullanamıyorum batarya tatmin ediyor mu? Yine de bir gün çıkartıyor mu rahatça?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…