Matany Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 1.337 Çözümler 4 7 Ağustos 2024 #1 9000 TL bütçede bu cihaz alınır mı? Sadece dizi film ve sosyal medya için.
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.656 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #2 Alınır gayet güzel cihazdır. Bataryası zaten baya iyi.
IV.MURAT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 16-n0003nt R7 6800H RTX3060 16GB DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Esnaf 7 Ağustos 2024 #3 Matany dedi: 9000 TL bütçede bu cihaz alınır mı? Sadece dizi film ve sosyal medya için. Genişletmek için tıkla... Dizi film için başka seçenek yok gibi bir şey, Samsung dışında kaliteli ekran yapan yok. Mserilerinin de batarya büyüklüğü de öne çıkıyor.
Matany dedi: 9000 TL bütçede bu cihaz alınır mı? Sadece dizi film ve sosyal medya için. Genişletmek için tıkla... Dizi film için başka seçenek yok gibi bir şey, Samsung dışında kaliteli ekran yapan yok. Mserilerinin de batarya büyüklüğü de öne çıkıyor.
serkansgp Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Kasım 2014 Mesajlar 1.117 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #4 Batarya telefonu.
Matany Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 1.337 Çözümler 4 7 Ağustos 2024 #5 serkansgp dedi: Batarya telefonu. Genişletmek için tıkla... IV.MURAT dedi: Dizi film için başka seçenek yok gibi bir şey, Samsung dışında kaliteli ekran yapan yok. Mserilerinin de batarya büyüklüğü de öne çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Lskow dedi: Alınır gayet güzel cihazdır. Bataryası zaten bayağı iyi. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi Instagram ve dizi film izlemek için kullanacağım. Siparişi veriyorum o zaman teşekkürler.
serkansgp dedi: Batarya telefonu. Genişletmek için tıkla... IV.MURAT dedi: Dizi film için başka seçenek yok gibi bir şey, Samsung dışında kaliteli ekran yapan yok. Mserilerinin de batarya büyüklüğü de öne çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Lskow dedi: Alınır gayet güzel cihazdır. Bataryası zaten bayağı iyi. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi Instagram ve dizi film izlemek için kullanacağım. Siparişi veriyorum o zaman teşekkürler.
ÖzdemirBurak Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 855 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #6 Oyun oynamıyorsanız alınacak daha iyi bir telefon yok gibi birşey bu fiyat bandında.
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.656 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #7 Matany dedi: Dediğim gibi Instagram ve dizi film izlemek için kullanacağım. Siparişi veriyorum o zaman teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.
Matany dedi: Dediğim gibi Instagram ve dizi film izlemek için kullanacağım. Siparişi veriyorum o zaman teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.
Matany Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 1.337 Çözümler 4 7 Ağustos 2024 #8 Lskow dedi: Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. ÖzdemirBurak dedi: Oyun oynamıyorsanız alınacak daha iyi bir telefon yok gibi bir şey bu fiyat bandında. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi hocam sadece dizi film ve sosyal medya için. Telefon üzerinden pek oyun oynayan birisi değilim.
Lskow dedi: Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. ÖzdemirBurak dedi: Oyun oynamıyorsanız alınacak daha iyi bir telefon yok gibi bir şey bu fiyat bandında. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi hocam sadece dizi film ve sosyal medya için. Telefon üzerinden pek oyun oynayan birisi değilim.
M Merfrak Decipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 1.480 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #9 Aşırı kaba geliyor bana. Resimlerden mi böyle bilmiyorum ama tiksiniyorum resmen M34'ten. Kabalığı sorun değilse özellikleri güzel.
Aşırı kaba geliyor bana. Resimlerden mi böyle bilmiyorum ama tiksiniyorum resmen M34'ten. Kabalığı sorun değilse özellikleri güzel.
Matany Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 1.337 Çözümler 4 7 Ağustos 2024 #10 Merfrak dedi: Aşırı kaba geliyor bana. Resimlerden mi böyle bilmiyorum ama tiksiniyorum resmen M34'ten. Kabalığı sorun değilse özellikleri güzel. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam elime ulaşınca göreceğiz artık.
Merfrak dedi: Aşırı kaba geliyor bana. Resimlerden mi böyle bilmiyorum ama tiksiniyorum resmen M34'ten. Kabalığı sorun değilse özellikleri güzel. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam elime ulaşınca göreceğiz artık.