Samsung M34 ve A35 arasındaki fiyat farkı değer mi?

Thaoe

Centipat
Daha fazla  
Samsung M34 8750TL. Samsung A35 ise 14750TL. Oyun oynayan birisi değilim oyun amaçlı kullanmayacağım. Sizce aradaki fiyat farkına değer mi?

Samsung M34 8750TL. Samsung A35 ise 14750TL. Oyun oynayan birisi değilim oyun amaçlı kullanmayacağım. Sizce aradaki fiyat farkına değer mi?
Fiyat farkına değmez

Samsung Exynos 1280 M34'te A35'te ise 1380 versiyonu var.
Bir tık daha iyidir elbet A35 fakat fiyat farkına değmez. M34 Fiyat ve sunduğu özellikler açısından mükemmel bir telefon.

Fiyat farkına değmez.

Samsung Exynos 1280 M34'te A35'te ise 1380 versiyonu var.
Bir tık daha iyidir elbet A35 fakat fiyat farkına değmez. M34 fiyat ve sunduğu özellikler açısından mükemmel bir telefon.

Peki bu telefon 3-4 yıl boyunca iş görür mü? Hat ve şebeke problemi var diyenler var fakat öyle bir şey olursa da iade ederim olur biter diye düşünüyorum. Fiyatı uygun olduğu için M34'ü tercih etmeyi düşünüyorum.

Gayet de değer. A35 tasarımı bile bu farkı vermeye değer. Kaldı ki birisi orta segment diğeri giriş segment. Almışken iyisini alın. Bataryada iyi diyecekler çıkacaktır. İki buçuk saatte dolan bataryanın uzun gitmesinin hiçbir anlamı yok.

Bence değmez. Özellik olarak çok fazla fark yok aralarında. Yani tabii ki A35 biraz daha iyi M34'e göre. Ama fiyat farkı çok yani bence. Günlük kullanım için bana yetiyor M34.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı