Samsung M34 vergi indirimine dahil mi?

Sen ekran koruma hediyesini aldın mı ?

Sen ekran koruma hediyesini aldın mı?
Hayır. Aslında alırken dikkat etmedim, sonradan uyandım bayağı tırstım iptal falan edecektim ama daha sonra düşününce net hatırlıyordum normalde satın alırken altta ekran koruması ekleme seçeneği varken eğitim indirimi uygulanınca o kalkmıştı. Şu an bilmiyorum ama ekran koruması olayını ben alırken eğer eğitim indiriminden alacaksan kaldırılıyordu.
Ayrıca bunu da sordum, faturada görünen her ürünün sepette de gözükmesi gerekiyor dediler.

Evet evet onu bende gördüm, biraz araştırdım sepete ekleniyormuş. İnşaallah sorun olmaz. Pazartesi telefon Allah'ın izniyle elimde olucak. Bakalım görücez.

Merak eden varsa diye güncelleme: Vergi indirimini bugün hesabıma yatırdılar.

Uzun süredir 'IBAN kontrol ediliyor' şeklinde beklemekte. Sizde durum ne idi?
Mesajını geç görmüşüm araştırma ödevimle uğraşıyordum kusura bakma. Takip etmeyi bıraktım bir süre ondan sonra baktığımda işlem tamamlanmış gibi hiçbir süreç vb bir şeyi yoktu, sadece başvuru geçmişi vardı. Bir an para geldi de haberim olmadan kullandım falan mı dedim, sonra hesap geçmişime baktım herhangi bir gelen para da görmedim. Neyse bekleyeyim dedim birkaç gün bekledim sonra bankadan mesaj geldi para yattı diye.

Eğer IBAN'ını yanlış girmediysen sorun yok o tamamlanacak ama yine uzun sürüyor. Baktım telefonu aldıktan tam 3 ay sonra para yatmış oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…