Samsung M471A5244CB0-CTD RAM performanslı mıdır?

Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5500 3.80 GHz İşlemci | GSKILL 16 GB (2x8 GB) RipjawsV 3200 MHz DDR4 RAM | ASUS GeForce RTX 3060 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı | ASUS 24" VG248QG 0,5Ms 165Hz FULL HD Oyuncu Monitörü | Lewitt LCT 240 Pro Kondenser Mikrofon | Audient iD14 MK2 Ses Kartı | Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm Kulaklık | Claw Nexus K1 Klavye | Rampage Glory Mouse
Meslek
Müzisyen
Arkadaşlar, yakında dizüstü bilgisayarıma bu RAM'i takmayı düşünüyorum. (4+4 Dual Channel yapmayı.) Acaba bu RAM performanslı mıdır? Diğer RAM'lere göre biraz daha ucuz, anlayamadım. Açıklar mısınız?

Teşekkürler.

CPU-Z kullanarak SPD ve Memory kısımlarını paylaşın. Ardından kontrol edip RAM önerelim.

SPD kısmı boş.

Tam olarak doğru kısımı paylaşmamışsınız ama şu an sizin RAM modelinizi görebiliyorum, almak istediğiniz RAM ile aynı.

Biz zaten her şeyin başında her iki RAM'de aynı model olursa çok iyi olur diyoruz, yani eğer almayı düşündüğünüz RAM'i alırsanız herhangi bir performans düşüşü yaşamazsınız. Gayet doğru bir seçim olur.

Demek istediğim CL değerini öğrenmemize gerek kalmadı Almayı düşündüğünüz RAM oldukça uygun.

Evet bende anlarım bilgisayardan ama daha katedecek yolum var. doğru bir seçim yaptığıma sevindim teşekkür ederim fiyat düşüklüğünden kuşkulandım. Sağ olun iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…