Samsung M5 LS27AM500N alınır mı?

Ragnarak

Hectopat
Katılım
17 Mart 2020
Mesajlar
137
Merhaba, kendime 27 inç bir monitör almak için bir süredir araştırıyordum. Bugün Vatan mağazasında karşıma çıktı ve gerçekten görüntü olarak aşık oldum. Monitör satıcının söylediğine göre bu sene çıkmış. Hakkında bir inceleme yazısı bulamadım maalesef. Kullanan veya monitörden anlayan varsa bana yardımcı olabilir mi? Bu monitörü oyun (rekabetçi değil, rekabetçi olarak sadece LoL oynuyorum. Daha çok hikayeli oyun oynuyorum. Görselliğe çok önem veriyorum yani.), ders, yazılım, grafik tasarım ve dizi-film izlemek için kullanacağım. 60 Hz olması, FreeSync veya G-Sync desteklememesi ve Display Port olmaması aklımı karıştırdı. Lütfen yardımcı olur musunuz? Teşekkürler. Fiyat olarak tam 2.000 TL bu arada.
 
Hocam 60 Hz yeterli filmler için G-SYNC ve FreeSync ise bence çok gerekli değil olursa iyi olur ama olmasa da olmıycak bir şey değil.
 
Bu Vatan Bilgisayar beni katil edecek.

Hocam direkt link atmışsın ama keşke biraz anlatsaydın monitörü + larını falan, gerçekten bilmiyorum monitör konusunda hiçbir şey. 2K bütçem vardı, reyonda gördüğüm anda ciddi anlamda çekildim söylediğim monitöre. İnternetten alma konusunda tereddüt ediyorum açıkçası. Ölü piksel olayı veya herhangi ekran zararı durumunda satın aldığım firma sorun çıkarırsa diye korkuyorum.
Pek yardımcı olabilecek yok sanırım..
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı