Samsung M51 vs Samsung Note 10 Lite

Berk Bozyer

Femtopat
Daha fazla  
Sizce bütçemi zorlamadan M51 mi almalıyım yoksa 1000 lira daha fazla verip Samsung Note 10 Lite almaya değer mi?

Note 10 Lite bana dandik duran bir telefon gibi geliyor.
Bana da gayet şık geliyor . Kalem ihtiyacı da var tabii ki benim.

Ayrıca Redmi serisine dandik demeyip bu telefona dandik dersem Note 10 Lite'a hakaret etmiş olurum.

Aslında benim için kalemden çok kamera önemli hangisinin daha iyi olduğunu düşünüyorsunuz.

Aslında benim için kalemden çok kamera önemli hangisinin daha iyi olduğunu düşünüyorsunuz.
Kalem dışında Note 10 Lite'ın cezbedici bir özelliği yok bence.
M51'in kamerası gayet güzel. Fotoğraf örneklerini inceleyebilirsiniz. Bana Note 10 Lite'dan bile daha iyi gibi geldi. Note 10 Lite'da OIS olduğu için video konusunda sarsıntıyı azaltma olarak avantajlı olabilir, o çok önemli değilse M51 kamerada üzmez (fiyat segmentine göre konuşuyoruz tabii).

M51 bence iyi degil. 4 hafta kullandım ve çok kalındı arka kapak direk çizildi ve çok hızlı değildi. Bence Note 10 Lite veya reno 5 geliyor o olabilir.

Teşekkürler galiba bütçeyi zorlamadan M51 alacağım.

M51 bildiğim kadarıyla kamera ve WI-FI sorunu var. WI-FI çekim gücü çok düşük diğer telefonların bulduğu ağları bulmuyor. Kamerası da pembe çekiyor. Özellikle kırmızı renkleri baya bildiğiniz pembe yapıyor. Şikayetler var baya bi iyice araştırmanızı tavsiye ederim kamera sizin için önemliyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…