janggeum Kilopat Katılım 26 Kasım 2018 Mesajlar 440 Çözümler 1 18 Mart 2023 #1 Daha önce parmak iziyle açılıyordu. Şu an şifre istiyor, unuttum. Şifre yanlış girdiğimde 1 saat ceza veriyor. Telefonu da kapatamiyorum. Güç ve ses kisma tuşuna basılı tuttuğumda yeniden başlıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mart 2023
Daha önce parmak iziyle açılıyordu. Şu an şifre istiyor, unuttum. Şifre yanlış girdiğimde 1 saat ceza veriyor. Telefonu da kapatamiyorum. Güç ve ses kisma tuşuna basılı tuttuğumda yeniden başlıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
flyroxyxd Centipat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #11 janggeum dedi: Var masaüstü. Peki telefon açılırken hard reset için hangi tuşlara basmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Belki bu video işine yarayabilir Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
janggeum dedi: Var masaüstü. Peki telefon açılırken hard reset için hangi tuşlara basmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Belki bu video işine yarayabilir Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et