Samsung M7 LS43BM700upxuf 43 alınır mı?

Bütçe
20000

yigita11

Hectopat
Daha fazla  
Monitör
Samsung M7 LS43BM700UPXUF 43
Merhaba, Samsung M7 olarak geçen monitörü almayı düşünüyorum, 8.900TL Amazon'da. Geçen ay 7bin küsürlerdeydi fiyatı sizce beklemeli miyim, indirim olur mu? Laptopumu bağlayıp oyun oynamayı ve film izlemeyi düşünüyorum. 60Hz oluşu sıkıntı değil çünkü 60FPS hikaye oyunları oynuyorum zaten. Tereddütüm aşırı bir ghosting yapar mı bu ekran, VA bir de? Aşırı ghosting çok rahatsız edebiliyor. Sizce ne yapmalıyım, indirim beklemek mantıklı mı? Alınır mı?

Linki de budur arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kendim kullanıyorum hikayeli oyunlarda 60 Hz bir tık göz yoruyor 240Hz'den sonra ama 4K kalitede oyun ayrı güzel oluyor. Güzel monitör TV olarak da kullanıyorum.

Bulutlanma oluyor yazmıs herkes siyah sahnelerde rahatsız edici seviyede mi? Bir de ghosting var mı? Bunlar rahatsız edici seviyede değil ise sipariş vereceğim.

Bulutlanma oluyor yazmıs herkes siyah sahnelerde rahatsız edici seviyede mi? Bir de ghosting var mı? Bunlar rahatsız edici seviyede değil ise sipariş vereceğim.

Dediğim gibi fiyatına göre iyi ben 6 bin TL iken almıştım hafif bulutlanma oluyor siyah sahnelerde odaklanırsan görürsün onun dışında gündüz parlak bir odada izlemek sıkıntı oluyor biraz.

Dediğim gibi fiyatına göre iyi ben 6 bin TL iken almıştım hafif bulutlanma oluyor siyah sahnelerde odaklanırsan görürsün onun dışında gündüz parlak bir odada izlemek sıkıntı oluyor biraz.
şaka gibi bi memlekette yaşıyoruz geçen hafta 7800 dün 8600 bu gün 9600 oldu. almıyorum sinir bozdular borsa gibi monitör mü olur. teşekkürler genede yorumunuz için.

Bende 2 adet var hikayeli oyun oynuyorum şuana kadar rahatsız eden birşey ile karşılaşmadım fiyat performans ürünü 15-20k ya kadar bu kalitede ekran yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…