Samsung M7 LS43BM700upxuf 43" UHD akıllı monitör alınır mı?

Uxuf en eski versiyon ve onda da 2x5W hoparlör var. Almanız gereken 2024 DM modeli. 1440 kötü gözükmez merak etmeyin.

LS43BM700UUXUF modeli 2022, LS43BM700UPXUF modeli 2023, LS43DM702UUXUF modeli 2024 serisi. DM702 Kodlu olanı veya bir diğer adlandırmayla M70D olanı almanız lazım.

LS43BM700UUXUF modeli 2022, LS43BM700UPXUF modeli 2023, LS43DM702UUXUF modeli 2024 serisi. DM702 Kodlu olanı veya bir diğer adlandırmayla M70D olanı almanız lazım.
Hocam yardımınız için teşekkür ederim. Biraz önce M70D siparişini verdim. İnşallah panelde bir sıkıntı yoktur. Bu arada Samsung'un sayfasında LS43BM700UPXUF hoparlör gücü yazmıyor. Hiç etik bir durum değil. Hatta Epey'de yanlış bilgi bile verilmiş. Hem LS43BM700UUXUF (2022) hem de LS43BM700UPXUF modelleri için hoparlör gücü 20W yazıyor. Bu bilgileri not düşelim ki en azından aradaki farkı bilmeyenler buralara bakıp bu cihazların 10W hoparlöre sahip olduğunu öğrenip bilgilensin. Bu arada diğer iki modelden farklı olarak M70D modeline yapay zeka özelliği de eklenmiş. Bir de Windows 11 sertifikasına sahipmiş. 2022 ve 2023'te Windows 10 mevcut. Bu sertifika olayı nedir hocam bilginiz var mı?

Son düzenleme:

Ben teşekkür ederim, umarım sorunsuz bir panel ve güzel bir deneyim olur sizin için. Windows 10/11 destek farkının ilgili sürümlerle uyumluluk anlamı taşıdığını, kendi içinde yer alan PC yansıtma ve gömülü Office 365 uygulamalarını kullanımını ile alakalı olduğunu düşünüyorum ancak net bir bilgiye sahip değilim. Ayrıca gömülü ve lisanslı Apple Airplay özelliği de oldukça iyi çalışıyor. Apple kullanıcıysanız bu da bir tercih sebebi

Hocam ürün geldi ama bir türlü kablosuz ağa bağlanamadı. Her defasında bu sorun çıkıyor. Belki 20 kez denedim hep aynı. Hem cihazı hem modemi açtım kapadım ama sonuç aynı. Servisi mi aramalıyım acaba?

Dosya Ekleri

• IMG_0623.jpeg
    237,5 KB · Görüntüleme: 210

5 GHz ve 2.4 GHz her iki ağda da aynı sorunu alıyor mu? Telefondan internet paylaşımı yaparak bir de telefona bağlanmayı deneyin ona bağlanacak mı? Telefona bağlanıyorsa sorun TV de olamaz.

5 GHz ve 2.4 GHz her iki ağda da aynı sorunu alıyor mu? Telefondan internet paylaşımı yaparak bir de telefona bağlanmayı deneyin ona bağlanacak mı? Telefona bağlanıyorsa sorun TV de olamaz.
İkisinde de aynı sorun oluyor hocam. Telefondan paylaşım açınca bağlandı ama modemde ne gibi bir sorun olabilir çözemedim.

İkisinde de aynı sorun oluyor hocam. Telefondan paylaşım açınca bağlandı ama modemde ne gibi bir sorun olabilir çözemedim.

Samsung cihazın ağ ayarlarını sıfırlayın ardından cihazı da modemi de komple fişten çekip 2 dk bekleyip tekrar deneyin. Sadece kapamayın fişten komple çekin.

Samsung cihazın ağ ayarlarını sıfırlayın ardından cihazı da modemi de komple fişten çekip 2 dk bekleyip tekrar deneyin. Sadece kapamayın fişten komple çekin.
Modem grubunda durumu danıştım. Modemde dolaşım (roaming) mevcut. Dolaşımı kapatınca bağlandı ama bu sefer de DLNA ağını görmüyor. Sorun Samsung ile alakalıymış. Cihazı iade edip etmeme arasında kararsızım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…