Samsung M7 monitör alınır mı?

Makaleler
1
Monitör
Samsung M7 43''inç
Evde 10 yıllık 49 inç Philips 4K TV kullanıyorduk. Geçtiğimiz günlerde bozuldu. Sizce bu ürün alınıp, duvara monte edilip TV yerine kullanılır mı?
Görüntü kalitesi ve ses kalitesi memnun eder mi? Normal televizyon ile farkları nelerdir?

Ürün çoğunlukla TV izlemek amaçlı kullanılacak. Yine de internetten içerikte tüketilecek ama aile evi bildiğiniz :)

Evde 10 yıllık 49 inç Philips 4K TV kullanıyorduk. Geçtiğimiz günlerde bozuldu. Sizce bu ürün alınıp, duvara monte edilip TV yerine kullanılır mı?
Görüntü kalitesi ve ses kalitesi memnun eder mi? Normal televizyon ile farkları nelerdir?

Ürün çoğunlukla TV izlemek amaçlı kullanılacak. Yine de internetten içerikte tüketilecek ama aile evi bildiğiniz :)

Alınmazmı bal gibi daha çok memnun olduğum bir ekran olmamıştı

Hocam peki normal televizyondan farkı nedir ? Malum samsung'un 50 inç tv leri 23-27k arasında.
Samsung m7 monitör ile tv kanallarına bağlanamazsınız sadece Youtube, Netflix,amazon,tabi vb popüler içerik platformlarına giriş yapabilir bilgisayarınıza bağlayıp kullanabilirsiniz. Trt1, now gibi tv kanallarına bakamazsınız. Eğer normal kanalları izlemiyorsanız kesinlikle öneririm. Ben 1 tane bilgisayar için 1 tanede film izlemek için kullanıyorum çok memnunum görüntü kalitesi çok iyi hdr desteği çok kötü ama ben kullanmadığım için fark etmiyor

Duvara monta aparatları satılıyor onunla monta edilebilir kendi standıda gayet sağlam ses kalitesi çok az boğuk gibi geliyor ilk aldığınızda ama çoğu kişi fark etmiyor

Oturma odasinda duvara asıp televizyon yerine kullanmayi düşündüm. Benden çok anne-babam kullacak o yüzden harici uydu alıcısı alirim. Ama ses oturma odasi için yeterli olur mu bunu bilemdim.

25 bine normal tv mi almak mantlikli yoksa yari fiyatindan aza bunu almak mi bilemiyorum ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı