O, ye Win 10 için uyumlu hale getirilmiş. Önceki sürüm tam uyumlu değildi... Örneğin RAPID Mod etkinleştirilmiyordu. Tabi farklı yollardan etkinleştiriliyordu ancak biraz uğraş gerektiriyorudu.
Demin performans optimizasyonuna baktım, o yine çalışmıyor. Ulen Samsung...
@er36po Ah bir de Samsung şu güncellemeleri otomatik verse... Adamlar denetleme bölümü koymuş ama yeni sürüm çıksa bile en günceli diyor. 4.4 kullanıyor adam ona rağmen en günceli diyor.
Evet ya, otomatik verseler iyiydi. Win 10 için yeni sürüm çıktı mı diye arada bir kontrol ederdim ama sonuç yok. Neyseki bu paylaşımınızı gördüm.
O çakışma olayı bi yerde gözüme çarpmıştı ama bulamadım o kaynağı. Yanılmıyorsam orada ''Yeni çıkacak sürümde çakışma ve diğer hatalar çözülecek'' diye görmüştüm. Yani bu böyle devam etmez sanırım.
O, ye Win 10 için uyumlu hale getirilmiş. Önceki sürüm tam uyumlu değildi... Örneğin RAPID Mod etkinleştirilmiyordu. Tabi farklı yollardan etkinleştiriliyordu ancak biraz uğraş gerektiriyorudu.
Demin performans optimizasyonuna baktım, o yine çalışmıyor. Ulen Samsung...
Performans optimize özelliği Windows 8 ve üstünde çalışmıyor. Açıklamasını da yapmış zaten üstünde.
Yine de kısaca anlatmak gerekirse bu seçenek TRIM desteği olmayan Windows'larda performansı geliştirmek için var. Senin işletim sistemin Windows 8 ve üstündeyse zaten otomatik olarak TRIM uygulanıyor. Başka bir optimizasyona gerek kalmıyor.
Ayrıca gayet düzgün çalışıyor Windows 10'da. Ben aylardır kullanıyorum.