Joseph37 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2019 Mesajlar 1.052 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Meslek Öğrenciyiz be abi 20 Kasım 2019 #1 Sıfır km kamyon & kamyonet, ikinci el kamyon & kamyonet, tüm kamyon & kamyonet fiyatları, acil satılık kamyon & kamyonet'ler sahibinden.com'da Samsung Sıfır, ikinci el ticari Kamyon & Kamyonet fiyatları Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da www.sahibinden.com Bu arkadaş hakkında ne düşünüyorsunuz.
Sıfır km kamyon & kamyonet, ikinci el kamyon & kamyonet, tüm kamyon & kamyonet fiyatları, acil satılık kamyon & kamyonet'ler sahibinden.com'da Samsung Sıfır, ikinci el ticari Kamyon & Kamyonet fiyatları Türkiye'nin ilan sitesi sahibinden.com'da www.sahibinden.com Bu arkadaş hakkında ne düşünüyorsunuz.
Uykular Haram Oldu Bana. Centipat Katılım 12 Ekim 2019 Mesajlar 532 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2019 #2 Aklınca espri yapmaya çalışmış.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.313 Makaleler 42 Çözümler 275 20 Kasım 2019 #3 Samsung servisi arabayı kullandığına bin pişman. doktorun üst komşusundan sahibinden.com'daki akıllara zarar ilan. şaka mı diye baktım, şaka felan değilmiş. eg: https://eksiup.com/bc9a3db1c92 eksisozluk.com Burada bahsedilen vatandaşlar nasıl Doktorlar'a güveniyorsa Samsung firmasınada o kadar güveniyor.
Samsung servisi arabayı kullandığına bin pişman. doktorun üst komşusundan sahibinden.com'daki akıllara zarar ilan. şaka mı diye baktım, şaka felan değilmiş. eg: https://eksiup.com/bc9a3db1c92 eksisozluk.com Burada bahsedilen vatandaşlar nasıl Doktorlar'a güveniyorsa Samsung firmasınada o kadar güveniyor.
2 231561 Gigapat Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 5.223 Makaleler 1 Çözümler 348 20 Kasım 2019 #4 Zamzung yine kalitesini göstermiş, adamlar araba bile yapmış daha nolsun değil mi?
Ercan OZAN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2016 Mesajlar 1.421 Makaleler 2 Çözümler 6 15 Aralık 2019 #5 O değilde ben bir kere bu kamyonetten görmüştüm, tabi logodan bir şey anlamamıştım. Yanından geçerken o yandaki samsung çıkartmasını görünce sanırım birisine samsung beyaz eşya servisi gelmiş diye düşünmüştüm
O değilde ben bir kere bu kamyonetten görmüştüm, tabi logodan bir şey anlamamıştım. Yanından geçerken o yandaki samsung çıkartmasını görünce sanırım birisine samsung beyaz eşya servisi gelmiş diye düşünmüştüm
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 15 Aralık 2019 #6 Hocam şimdi dalga geçiyoruz ama ben Güney Kore'ye gittiğimde Samsung marka takım elbise bile gördüm yani Çok da şey yapmamak lazım bence
Hocam şimdi dalga geçiyoruz ama ben Güney Kore'ye gittiğimde Samsung marka takım elbise bile gördüm yani Çok da şey yapmamak lazım bence
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.843 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2019 #7 1 yıldan sonra Samsung arabası kasıyor.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 16 Aralık 2019 #8 BERWAR dedi: 1 yıldan sonra Samsung arabası kasıyor. Genişletmek için tıkla... RAM fazla olabilir ama Apple araba rampada daha iyi çekişli(!)
BERWAR dedi: 1 yıldan sonra Samsung arabası kasıyor. Genişletmek için tıkla... RAM fazla olabilir ama Apple araba rampada daha iyi çekişli(!)