Samsung Marka SSD Önerisi

BlackBurn81

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar şu anda 5 yıldır 1 TB Seagate HDD kullanmaktayım. HDD ağırlaştı ve disk kullanımım sürekli %100'e çıkıyor. Bu yüzden çareyi SSD'ye geçmekte buldum. Samsung 1TB 860 QVO SATA 3.0 SSD'yi almayı düşünüyorum fakat aklımda bazı sorular var. İlk defa SSD'ye geçeceğim ve bu SSD'yi kullanan yada bilgisi olan arkadaşlar performansından memnun mu ve ömrü uzun mu? Samsung SSD'ler çok fazla övülüyor benimde ilk tercihim Samsung oldu. SSD'yi bu kadar yüksek kapasiteli almamın sebebi ise HDD kullanmayı düşünmüyorum. Ek olarak SSD kullanırken nelere dikkat etmem lazım onları da belirtirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
keşke m2 ssd alsaydınız bence iade edebilirsiniz:

bir ssdye 1000tl verip 500 yazma 500 okuma kötü bence onun yerine 500gb al 3500 yazma 3300 okuması var asıl farkı öyle görürsün :)
500 GB ihtiyacımı karşılamıyor maalesef. Yinede tavsiyeniz için teşekkür ederim. :)
Teşekkür ederim. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı