SkyHawking Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 854 Çözümler 3 24 Şubat 2025 #31 Teşekkürler. Var olan üyelik kod ile birlikte uzatılabiliyor mu yoksa yeni hesaba mı kodu uygulamak gerekiyor?
Teşekkürler. Var olan üyelik kod ile birlikte uzatılabiliyor mu yoksa yeni hesaba mı kodu uygulamak gerekiyor?
hudson51 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 3.054 Çözümler 4 24 Şubat 2025 #32 tekno_dahisi dedi: Eki Görüntüle 2431388 Bunu nasıl düzeltiyoruz bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Samsung hesabınız ve Amazon hesabınızın maili aynı olması lazım. Değilse yeni hesap açın kodu orada kullanın, oluyor.
tekno_dahisi dedi: Eki Görüntüle 2431388 Bunu nasıl düzeltiyoruz bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Samsung hesabınız ve Amazon hesabınızın maili aynı olması lazım. Değilse yeni hesap açın kodu orada kullanın, oluyor.
WolreaG Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5.265 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570, 8 GB RAM, i5-4590 Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #33 Kuponu al ve hediyeni kullan seçeneği var. Tıklamaya korkuyorum çünkü 4 ay olduğu için değerli. Hangisini demeliyim kullanmak için.
Kuponu al ve hediyeni kullan seçeneği var. Tıklamaya korkuyorum çünkü 4 ay olduğu için değerli. Hangisini demeliyim kullanmak için.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.874 Makaleler 9 Çözümler 1.034 25 Şubat 2025 #34 WolreaG dedi: Kuponu al ve hediyeni kullan seçeneği var. Tıklamaya korkuyorum çünkü 4 ay olduğu için değerli. Hangisini demeliyim kullanmak için. Genişletmek için tıkla... Kuponu al deyip kopyalayin, kullan seçeneği sizi yönlendiriyor nasıl kullanacağınıza dair.
WolreaG dedi: Kuponu al ve hediyeni kullan seçeneği var. Tıklamaya korkuyorum çünkü 4 ay olduğu için değerli. Hangisini demeliyim kullanmak için. Genişletmek için tıkla... Kuponu al deyip kopyalayin, kullan seçeneği sizi yönlendiriyor nasıl kullanacağınıza dair.
WolreaG Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5.265 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570, 8 GB RAM, i5-4590 Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #35 Artoria Pendragon dedi: Kuponu al deyip kopyalayin, kullan seçeneği sizi yönlendiriyor nasıl kullanacağınıza dair. Genişletmek için tıkla... Mevcut kupon yok diyor ama ben daha önce hiç bu kampanyadan yararlanmadım, teşekkürler genede ben akşam tekrar deneyeceğim.
Artoria Pendragon dedi: Kuponu al deyip kopyalayin, kullan seçeneği sizi yönlendiriyor nasıl kullanacağınıza dair. Genişletmek için tıkla... Mevcut kupon yok diyor ama ben daha önce hiç bu kampanyadan yararlanmadım, teşekkürler genede ben akşam tekrar deneyeceğim.
djoguzhan55 Megapat Katılım 31 Ocak 2015 Mesajlar 515 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #36 tekno_dahisi dedi: Eki Görüntüle 2431388 Bunu nasıl düzeltiyoruz bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Aynı hatayı alıyorum, halihazırda primemım mevcut 20 günü var bitmesine ne yapmalıyım?
tekno_dahisi dedi: Eki Görüntüle 2431388 Bunu nasıl düzeltiyoruz bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Aynı hatayı alıyorum, halihazırda primemım mevcut 20 günü var bitmesine ne yapmalıyım?
SkyHawking Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 854 Çözümler 3 19 Haziran 2025 #37 djoguzhan55 dedi: Aynı hatayı alıyorum, halihazırda primemım mevcut 20 günü var bitmesine ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... yeni hesap aç
djoguzhan55 dedi: Aynı hatayı alıyorum, halihazırda primemım mevcut 20 günü var bitmesine ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... yeni hesap aç
djoguzhan55 Megapat Katılım 31 Ocak 2015 Mesajlar 515 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #38 SkyHawking dedi: Yeni hesap aç. Genişletmek için tıkla... Halihazırda olan Prime'ı iptal edince sorunsuz 4 ay aktif oldu olan primeında parasını geri yatırdı 50TL'yi.
SkyHawking dedi: Yeni hesap aç. Genişletmek için tıkla... Halihazırda olan Prime'ı iptal edince sorunsuz 4 ay aktif oldu olan primeında parasını geri yatırdı 50TL'yi.