Samsung monitör ölü piksel tespiti

muhammedekilinc

Kilopat
Yer
İstanbul
Merhaba. n11.com üzerinden 11 Kasım'da Samsung monitör aldım. Ekranı kutusundan çıkarır çıkarmaz ölü piksel testi yapan internet sitesine girdim ve böyle bir çizgiyle karşılaştım. İlk defa bir monitör aldığım için ölü piksel olup olmadığını anlamadım. Ekranımda gözüken bu siyah küçük çizgi ölü piksel midir? Değişim kabul edilir mi? Bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdiden ilgilenen herkese teşekkür ederim.

Ölü piksel değil, pikseller olmuş hocam bu. Kesinlikle kullanım sırasında dikkatinizi çekecek kadar büyük, iade edin bence bir an önce.

Servise vermeyin direkt olarak iade ediniz uğraşmayın.

Evet ölü piksel olduğu aşikar. Geç kalmadan iade işlemini başlatmanızı öneririm.

Bende aynı sorunla karşı karşıya kaldım 1099TL şu an monitör fiyatı ,ben 850 TL'ye alabildim iade yaparsam aynı monitörü aynı fiyata bulabilmem imkansız gibi. N11 değişim yapar mı?

Değişim yapılması gerekir normal şartlarda. Eğer kabul etmezler ise tüketici hakem heyetine başvur. Paranı bırakma çakallara peşinden git. Heyete giderse olay emin ol senin lehine sonuçlanır dava.

Teşekkür ederim inşallah uğraştırmadan sonuçlanır durum.
Ürün stoklarda yok ise değişim yerine iade yaparlar. Stokları bir kontrol et.

Samsung Türkiye firmasından almıştım monitörü, şu an satışa açık gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…