muhammedekilinc Kilopat Katılım 1 Kasım 2019 Mesajlar 303 Çözümler 2 Yer İstanbul 16 Kasım 2020 #11 Dafirenze dedi: Ürün stoklarda yok ise değişim yerine iade yaparlar. Stokları bir kontrol et. Genişletmek için tıkla... Satışta gözüküyor aynı ürün aynı satıcı tarafından. Trabzon dedi: Değişim yapılması gerekir normal şartlarda.Eğer kabul etmezler ise tüketici hakem heyetine başvur.Paranı bırakma çakallara peşinden git.Heyete giderse olay emin ol senin lehine sonuçlanır dava. Genişletmek için tıkla... Değişim talebim kabul edilmedi iade yaparız dediler ancak bende iade istemiyorum Son düzenleme: 17 Kasım 2020
Dafirenze dedi: Ürün stoklarda yok ise değişim yerine iade yaparlar. Stokları bir kontrol et. Genişletmek için tıkla... Satışta gözüküyor aynı ürün aynı satıcı tarafından. Trabzon dedi: Değişim yapılması gerekir normal şartlarda.Eğer kabul etmezler ise tüketici hakem heyetine başvur.Paranı bırakma çakallara peşinden git.Heyete giderse olay emin ol senin lehine sonuçlanır dava. Genişletmek için tıkla... Değişim talebim kabul edilmedi iade yaparız dediler ancak bende iade istemiyorum
P pEur Femtopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2021 #12 dışarıdan eline geliyormu bende de böyle b ir sorunva aynı şekil . gibi dışarıdan ele geliyor konu açamadım
dışarıdan eline geliyormu bende de böyle b ir sorunva aynı şekil . gibi dışarıdan ele geliyor konu açamadım
muhammedekilinc Kilopat Katılım 1 Kasım 2019 Mesajlar 303 Çözümler 2 Yer İstanbul 20 Mart 2021 #13 pEur dedi: dışarıdan eline geliyormu bende de böyle b ir sorunva aynı şekil . gibi dışarıdan ele geliyor konu açamadım Genişletmek için tıkla... Ölü piksel ekran içinde piksel ile alakalı bir durum temas ile anlamazsın
pEur dedi: dışarıdan eline geliyormu bende de böyle b ir sorunva aynı şekil . gibi dışarıdan ele geliyor konu açamadım Genişletmek için tıkla... Ölü piksel ekran içinde piksel ile alakalı bir durum temas ile anlamazsın