Samsung monitör ölü şerit sorunu

whitas

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-Ryzen 5 3600

-XFX RX 6600 Ekran kartı

-Gigabyte B450M S2H V2 Anakart

-2x Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 3000Mhz Ram

-PNY CS900 240GB SSD

-1TB SSD

-Corsair Carbide Spec Delta RGB 550W 80+ Kasa ve PSU
Merhabalar,
Pazartesi Amazon'dan Samsung 24inç 144Hz 4ms Curved monitör aldım ve bugün sabah geldi.
Geldikten sonra bilgisayara bağladığımda ekranın en üstünden en altına kadar bir çizgi vardı. Samsung bayisine gittim ve yetkili servise gidin dediler. Oraya da gittim telefon numarası verdiler ve arayın evinize gelip yaparlar dediler. Aradım Amazon'a söyleyin başka bir numaraya yönlendirdi orayı da aradım bana Samsung'u aramamı söylediler. Sonra Amazon'u aradığımda değişim yok, sadece iade var. İsterseniz para iadesi yapalım dediler. Ama monitörü 1250TL'ye almıştım. Şu an 1699TL. İade etsem monitör alamayacağım. Sizce ne yapmalıyım? Önerisi olan var mı? Değişim alan Samsung mağazası var mı? Veya nereyi aramalıyım? Yardımcı olabilecek var mı? 1250TL veriyorum. Ölü piksel neyse, 1-2 tane. Bunda direkt şerit çıkıyor ve değişim yapan yok.

Yanlış hatırlamıyorsam Samsung'un bir kaç montiöründe olü piksel ve şerit şikayetleri vardı, o yüzden belirli bir kesim Samsung önermiyor ama bilemiyorum.

Onarım hakkınızı kullanın.
Veya 3. maddedeki " Malın Ayıpsız Misli İle Değiştirilmesi " kısmından yararlanın.

Eki Görüntüle 796865
Onarım hakkınızı kullanın.
Veya 3. maddedeki " Malın Ayıpsız Misli İle Değiştirilmesi " kısmından yararlanın.
Bunlara nereden ulaşabilirim. Samsung ile uzun uğraş sonucu arıza kaydı oluşturdum fakat garanti kapsamı dışı ise paralı onarım dediler. Ben sıfır ürün alıp zarar vermediğim halde ürün bozuk geliyor ve üstüne para isticekler. Yaptırmadan böyle kullansam sıkıntı olur mu dediğiniz maddelere nasıl ulaşabilirim şikayet edebileceğim bir yer var mı yoksa samsung mı yazmış bunu?

İade edin bence pazartesi almışsınız ve 2-3 gün olmuş. Elbet yine indirim yakalarsınız. Ama Amazon'un bu montiörün aynısından aynı fiyata vermesi gerek. İndirimli fiyattan monitör alan arkadaşıma ölü pixel çıkmıştı. İndirim bittigin de degişim yaptılar. Aynı fiyata ölü pixelsiz aynı monitörü almıştı.

Arkadaşın da Amazon'dan mı almıştı? Şu an monitörün fiyatı arttı ve indirim yapmazlarsa başka monitör de alamayacağım. İndirim beklersem de çok uzun sürer ama aynı monitörü aynı fiyata verirlerse iade edebilirim.

Haydaa bugün bende bu monitörü aldım 3. şikayet iyice korkmaya başladım.

Haydaa bugün bende bu monitörü aldım 3. şikayet iyice korkmaya başladım.

Herkeste aynı sorun mu, defolu ürünleri ucuzdan satmış olabilirler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…