P Pesimistic Megapat Katılım 13 Ağustos 2015 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2022 #1 Monitör Hz ayarlarıyla oynarken birden ekran karardı ve bu hatayı verdi. Bilgisayarı yeniden baslattım ama herhangi bir değişiklik olmadı. Ne yapmam gerek bilmiyorum. Benzer konulara göz attım ama hiçbirisi çözüm olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Eylül 2022
Monitör Hz ayarlarıyla oynarken birden ekran karardı ve bu hatayı verdi. Bilgisayarı yeniden baslattım ama herhangi bir değişiklik olmadı. Ne yapmam gerek bilmiyorum. Benzer konulara göz attım ama hiçbirisi çözüm olmadı.
Falconn06 Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 369 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri NVIDIA GEFORCE GTX 1650 - AMD R5 3500X Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2022 #2 Çözünürlükte kaynaklı. Aynı durumu 1 yıldır yaşıyorum ama ben dönüştürücü kullanıyorum. Dönüştürücü kullaniyor musun? Artı 0 Eksi
Çözünürlükte kaynaklı. Aynı durumu 1 yıldır yaşıyorum ama ben dönüştürücü kullanıyorum. Dönüştürücü kullaniyor musun?