K keremvt Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2022 #1 Monitör ayarlarımı yanlışlıkla bozdum. Parlaklık kontrast ve netlik ayarları nasıl olmalı? Markası Samsung. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Aralık 2022
Monitör ayarlarımı yanlışlıkla bozdum. Parlaklık kontrast ve netlik ayarları nasıl olmalı? Markası Samsung.
AhmetKnKc Megapat Katılım 10 Kasım 2016 Mesajlar 372 Çözümler 19 31 Aralık 2022 #2 keremvt dedi: Monitör ayarlarımı yanlışlıkla bozdum. Parlaklık kontrast ve netlik ayarları nasıl olmalı? Markası Samsung. Genişletmek için tıkla... Bir yerlerde mutlaka ayarları sıfırla olmalıydı. Kontrol ettiniz mi?
keremvt dedi: Monitör ayarlarımı yanlışlıkla bozdum. Parlaklık kontrast ve netlik ayarları nasıl olmalı? Markası Samsung. Genişletmek için tıkla... Bir yerlerde mutlaka ayarları sıfırla olmalıydı. Kontrol ettiniz mi?
K keremvt Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2022 #3 baktım ama bulamadım
hidayet eker Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 1.686 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2022 #4 Monitörlerin OSD'sinde genellikle ayarlar sekmesinde olur, orada da ayarları sıfırla sekmesi vardır. Oradan yapabilirsiniz.
Monitörlerin OSD'sinde genellikle ayarlar sekmesinde olur, orada da ayarları sıfırla sekmesi vardır. Oradan yapabilirsiniz.