Samsung mu Xiaomi Mi?

xesinti

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba yeni bir telefon almak istiyorum ama şu an hiçbir bilgim yok, istegim kamerası iyi olsun şarjı, performansı iyi olan bir telefon, bana limit olarak öneri yapabilir misiniz? 10.000 TL'niz varsa şunu alın ya da 15.000 varsa şunu alın şu yüzden diye? Teşekkürler.

19 bin e A55 var ben kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim.

Modelden modele göre değişir ikisi de iyi.

Xiaomi.

iPhone veya Samsung dışında bir telefon tercih etmenizi önermiyorum.
S serisi kadar olmasa da A serisi de fena değil.
Hocam Samsung ve İphone telefon camlarını çok kalitesiz yapıyorlar. Bu sorunu anlamam 3 telefona mâl oldu.

Hocam Samsung ve İphone telefon camlarını çok kalitesiz yapıyorlar. Bu sorunu anlamam 3 telefona mâl oldu.
Hocam olabilir galiba iPhone'nun camlarını da Samsung üretiyor ama ben böyle bir sorunla karşılaşmadım. Xiaomi kullanan çevremde var ama bana telefonla çok işi gücü olmayan 40 yaşın üzerindekilere veya küçük çocuğun iletişim kurması için alınan bir telefon gibi geliyor. Fiyatları ucuz olanda var ama aşağı yukarı aynı fiyattalar Samsunglar ile. Birde işletim sistemini pek sevemedim çok fazla reklam veya yan içerik var. Xiaomi ekosistemi kurmuş insanlar için alınabilir de aynı fiyata ben olsam A serisi Samsung alırdım.

Xiaomi'nin denk telefonları daha ucuz olsa anlarımda aynı fiyattalar. Xiaomi'yi kötülemiyorum ama aynı fiyata Samsung çok daha mantıklı olacaktır diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…