Samsung mu Xiaomi Mi?

Hocam olabilir galiba iPhone'nun camlarını da Samsung üretiyor ama ben böyle bir sorunla karşılaşmadım. Xiaomi kullanan çevremde var ama bana telefonla çok işi gücü olmayan 40 yaşın üzerindekilere veya küçük çocuğun iletişim kurması için alınan bir telefon gibi geliyor. Fiyatları ucuz olanda var ama aşağı yukarı aynı fiyattalar Samsunglar ile. Birde işletim sistemini pek sevemedim çok fazla reklam veya yan içerik var. Xiaomi ekosistemi kurmuş insanlar için alınabilir de aynı fiyata ben olsam A serisi Samsung alırdım.

Xiaomi'nin denk telefonları daha ucuz olsa anlarımda aynı fiyattalar. Xiaomi'yi kötülemiyorum ama aynı fiyata Samsung çok daha mantıklı olacaktır diye düşünüyorum

Kalite olarak iyiler ancak telefonun kamerası dışında pek bir artısı yok. Günlük hayatımda telefon kullanmadığım için Xiaomi tercih ettim.

Samsung'un tırnağı>diğer Android üreticilerin en amiral telefonu.
Tecno Spark'da iyi firma. 11K bandında işlemcisi çok iyi telefonları var.

Ek: Amiral gemisi olarak diyorsanız ROG?

20bin bütçede batarya ve ekran için Honor 200, performans ve kamera için S23 FE.
17binde Performans ve kamera için S21 FE 2.nesil veya S22. Batarya ve güncellik için A55. 13binde A35. 11binde A25. 10binde M34.
Android olarak Xiaomi önermem. En basitten Türkiye için Samsung, OnePlus, Honor, Oppo, Vivo, nothing varken bile Xiaomi bakılmaz kolay kolay.

20bin bütçede batarya ve ekran için Honor 200, performans ve kamera için S23 FE.
17binde performans ve kamera için S21 FE 2.nesil veya S22. batarya ve güncellik için a55. 13binde a35. 11binde a25. 10binde m34.
Android olarak Xiaomi önermem. En basitten Türkiye için Samsung, OnePlus, Honor, Oppo, Vivo, nothing varken bile Xiaomi bakılmaz kolay kolay.

S22'de kronik batarya sorunu ve ısınma sorunu var deniyor. Max 4 5 saat ekran süresi varmış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı