Samsung mu Xiaomi Mi?

Kalite olarak iyiler ancak telefonun kamerası dışında pek bir artısı yok. Günlük hayatımda telefon kullanmadığım için Xiaomi tercih ettim.

Samsung'un tırnağı>diğer Android üreticilerin en amiral telefonu.
Tecno Spark'da iyi firma. 11K bandında işlemcisi çok iyi telefonları var.

Ek: Amiral gemisi olarak diyorsanız ROG?

20bin bütçede batarya ve ekran için Honor 200, performans ve kamera için S23 FE.
17binde Performans ve kamera için S21 FE 2.nesil veya S22. Batarya ve güncellik için A55. 13binde A35. 11binde A25. 10binde M34.
Android olarak Xiaomi önermem. En basitten Türkiye için Samsung, OnePlus, Honor, Oppo, Vivo, nothing varken bile Xiaomi bakılmaz kolay kolay.

S22'de kronik batarya sorunu ve ısınma sorunu var deniyor. Max 4 5 saat ekran süresi varmış.

S22'de kronik batarya sorunu ve ısınma sorunu var deniyor. Max 4 5 saat ekran süresi varmış.

Evet zaten o yüzde alternatifi olarak A55 önerdim, onda batarya iyi. S21 FE 2.nesilde ısınır ve bataryası azdır ama S22ye kıyasla daha az sorunlu.

Bataryası diğer modellere göre daha zayıf ama ısınma sorunu ve 4, 5 saat ekran süresi çokta yok. Kronik olduğunu düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…