J Jiyuna02 Zeptopat Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #1 Amazon.com.tr Almak istediğin SSD budur ama bazı sitelerde bu fiyatın neredeyse iki katına satılıyor. Bunda bir tuhaflık var mıdır?
Amazon.com.tr Almak istediğin SSD budur ama bazı sitelerde bu fiyatın neredeyse iki katına satılıyor. Bunda bir tuhaflık var mıdır?
Zadan Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1.207 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #2 Jiyuna02 dedi: Amazon.com.tr Almak istediğin SSD budur ama bazı sitelerde bu fiyatın neredeyse iki katına satılıyor. Bunda bir tuhaflık var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam pek güvenemedim ben.
Jiyuna02 dedi: Amazon.com.tr Almak istediğin SSD budur ama bazı sitelerde bu fiyatın neredeyse iki katına satılıyor. Bunda bir tuhaflık var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam pek güvenemedim ben.
Teacher80 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 7.178 Makaleler 5 Çözümler 29 12 Haziran 2023 #3 Linke tıklayınca satıcı Amazon Germany görünüyor. Rahatlıkla alabilirsiniz.