Samsung MZNLF128CHP SSD değerleri nasıl?

bluet2

Decapat
Daha fazla  
Merhaba.
Bilgisayar her açıldığında scanning and repairing diyor. Repairlemesine rağmen sorun devam ediyor. Araştırdığım kadarıyla SSD sıkıntılı. Crystal disk mark testi yapıp alta görüntüsünü ekledim. Sizce SSD'mde problem var mı? Varsa problem nedir ve ne yapmalıyım?
(Modeli Samsung MZNLF128CHP-00000)

cry.jpg

Aslında değerlerde hata gözükmüyor. Sistemi yeniden başlatıp arka plandaki her şeyi kapatıp hız testi yapar mısın? Kaç yıllık SSD bu?
Hız testini bu şekilde yapıyorum zaten. Bİlgisayarı 2017'nin yazında almıştım, laptop. 3 yılı geçti. Ne yapacağımı bilmiyorum şu an :/

Hızlı taramayı pasife getirip bununla bad sector taraması yap bir de.

cry.jpg

Merhaba. Konum olduğu için yeni konu oluşturamıyorum, bu başlıkla alakasız bir şey danışacağım.
Yeni bir sistem topluyorum. Sorum şu: Sisteme M.2 SSD dışında başka hiçbir depolama bileşeni eklemesem sıkıntı yaşar mıyım? Donanımsal kısmını bilmediğim için soru size saçma gelebilir fakat soru bu. Normal SSD ve HDD eklemeden direkt olarak yalnızca M.2 SSD koyarsam nasıl bir sorunla karşılaşabilirim? Yapma dediğiniz bir durum var mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı