E Ezel Bayraktar Kilopat Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2018 #1 Samsung MZNTE256HMHP-000H1 diskim bu arkadaşlar. Samsung Magician ile Secure Erase yapmak istiyorum, ama programı açtığımda "This drive is not supported" yazısı ile karşılaştım. Bu disk SSD değil mi? SSD ise nasıl Low Level Format atacağım ?
Samsung MZNTE256HMHP-000H1 diskim bu arkadaşlar. Samsung Magician ile Secure Erase yapmak istiyorum, ama programı açtığımda "This drive is not supported" yazısı ile karşılaştım. Bu disk SSD değil mi? SSD ise nasıl Low Level Format atacağım ?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 17 Mayıs 2018 #2 Bu disk Samsung tarafından üreticiye özel olarak üretilmiş. Ürün Samsung tarafından doğrudan desteklenmiyor. Bu rehbere bakabilirsiniz: Parted Magic ile Secure Erase Rehberi - Technopat Artı 0 Eksi
Bu disk Samsung tarafından üreticiye özel olarak üretilmiş. Ürün Samsung tarafından doğrudan desteklenmiyor. Bu rehbere bakabilirsiniz: Parted Magic ile Secure Erase Rehberi - Technopat
KS KS E Ezel Bayraktar Kilopat Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2018 #3 MF dedi: Bu disk Samsung tarafından üreticiye özel olarak üretilmiş. Ürün Samsung tarafından doğrudan desteklenmiyor. Bu rehbere bakabilirsiniz: Parted Magic ile Secure Erase Rehberi - Technopat Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
MF dedi: Bu disk Samsung tarafından üreticiye özel olarak üretilmiş. Ürün Samsung tarafından doğrudan desteklenmiyor. Bu rehbere bakabilirsiniz: Parted Magic ile Secure Erase Rehberi - Technopat Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.