Samsung N150 Plus için Linux önerisi

Metro1234

Decipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Hp g6 ProBook
Samsung Galaxy J7 Prime
Son düzenleyen: Moderatör:
Mint deneyebilirsin Windows'a bayağı benziyor. Düşük sistemler için iyi.

Mint deneyebilirsin Windows'a bayağı benziyor. Düşük sistemler için iyi.
Windows'a benzemesi çokta önemli değil olabildiğince az sistem istesin yeter ama bı bakacağım.

Windows'a benzemesi çok da önemli değil olabildiğince az sistem istesin yeter ama bir bakacağım.

Önceden Windows kullananlar Linux'a geçince alışamama sorunu oluyor ona göre dedim.

Önceden Windows kullananlar Linux'a geçince alışamama sorunu oluyor ona göre dedim.
Yok daha önce çok olmasada sanal makineye Linux kurdum arayüzü çok yabancı gelmez yani onda sorun yok.

Mint hariç bi' şey kuran olmamış. Farklı bir şeyler kurup hw-probe al da veri tabanı genişlesin.

Aygıtın sürücüsel bir sorunu yok. Her aygıtı Kernel'e dahil. LXDE'li bir şeyler kullan, Cinnamon'a zorlama.

Yıllarca Windows kullanan insan nasıl daha Linux'un 1 tane bile distro indirmemişken Mint harici bir şey kullana bilecek?

Mint iyidir ben kullanıyorum. Sadece Realtek sürücülerini kuramadım. Ses biraz farklı çıkıyor.

@Aliyev Windows ana ocağıyken Linux diye tabir ettiğiniz şey bölüm sonu canavarı da haberim mi yok? Zamanında Winodws CD'lerinin yanında da kitapçık verirlerdi. Linux'da öğrenilir, kullanılır.

Mint iyidir ben kullanıyorum. Sadece Realtek sürücülerini kuramadım. Ses biraz farklı çıkıyor.
free -h çıktısı paylaşabilir misiniz?

Mint HDD kuracağım çok mu yavaş olur ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…