Samsung N9300E5C Laptop FPS Düşme Problemi

Alp Deşiş

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Nvidia GT620M, i5 3210M ve 4 GB RAM'li Samsung laptopa sahibim. Oyunlardaki performansı düşük buluyorum açıkcası. DotA 2 oynuyorum misal FPS düşmesi yaşanıyor sık sık. Tamam sistem eski ama bu denli sorunların da yaşanacağını düşünmüyorum. Windows 7 64 bit işletim sistemi ile kullanmaktayım PC'yi. Sizce 8 veya 10 yapsam daha iyi performans alır mıyım yoksa Windows 7 iyi midir? Bir de bu laptopun ekran kartı ya da işlemcisinin değişme olanağı nedir? Son olarak da bir 4 GB RAM daha eklesem oyun performansı artar mı? Art arda sormuş oldum biraz ama umarım açıklayıcı olmuştur. Şimdiden teşekkürler cevaplarınız için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence günlük kullanımda bile 4 GB artık yavaş yavaş yetmemeye başlayacak gibi. Win 10 kullansan daha iyi elbette ama sorunun ısı kaynaklı veya sürücü sorunu olabilir.
Teşekkürler Windows 8.1 kuruyorum şu an. Aynı sorunlar yaşanır ise 10’a geçeceğim. Ayriyeten 4 GB RAM takviyesi yapacağım. Umarım az da olsa idare eder.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…