Tcyusuf Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 384 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #11 Hocam şansa adam satmış yeni konu açtım fikriniz varsa ister orada ister burada söyleyin 5000 TL yükselttim bütçeyi ne önerirsiniz?
Hocam şansa adam satmış yeni konu açtım fikriniz varsa ister orada ister burada söyleyin 5000 TL yükselttim bütçeyi ne önerirsiniz?
EkmekArasiHava Hectopat Katılım 30 Ocak 2020 Mesajlar 501 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı / ERP ve CRM Uzman Yardımcısı / Öğrenci 13 Haziran 2023 #12 Tcyusuf dedi: Hocam şansa adam satmış yeni konu açtım fikriniz varsa ister orada ister burada söyleyin 5000 TL yükselttim bütçeyi ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Diğer konuyu gördüm oraya önereyim burası fazla şişmesin.
Tcyusuf dedi: Hocam şansa adam satmış yeni konu açtım fikriniz varsa ister orada ister burada söyleyin 5000 TL yükselttim bütçeyi ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Diğer konuyu gördüm oraya önereyim burası fazla şişmesin.
Tcyusuf Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 384 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #13 Sağolun hocam teşekkür ederim