Samsung Note 10 Lite alınır mı?

70409

Kilopat
İyi akşamlar. Arkadaşlar beni forumda tanıyan arkadaşlar vardır, uzun zamandır telefon arıyorum. Sürekli fikrim değişiyor, o yüzden telefon konusunda karar veremiyorum. Bu günlerde telefon fiyatlarında da ani bir fiyat artışı oldu, yanlış bilmiyorsam, belli bir fiyat aralığına yeni vergi eklenmiş, o yüzden telefon fiyatları uçmuş. Xiaomi Redmi Note 9S düşünüyordum. Fiyatı çok uçmuş, bazı yerlerde 3400-3700'e kadar çıkmış. Bu fiyata Redmi Note 9S alacağıma üstüne biraz daha ekleyip Samsung Note 10 Lite alırım, daha iyi olur diye düşündüm. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Note 10 Lite mı alayım sizce?
@BERWAR

Son düzenleme:

Öncelikle kriterlerinizi yazmalısınız eğer oyun performansı isterseniz Note 10 Lite'dan uzak durun daha ucuza nova 5T alın kamerada olsun derseniz S10E veya P30 tercih edilebilir.

Öncelikle kriterlerinizi yazmalısınız eğer oyun performansı isterseniz Note 10 Lite'dan uzak durun daha ucuza nova 5T alın kamerada olsun derseniz S10E veya P30 tercih edilebilir.
Hocam benim için önemli olan ekranı büyük olsun, kriterim bu. Pek oyun oynamam, daha çok telefon da sosyal medya da, İnstagram'da dolaşır, Youtube'dan video izler, bide telefondan kitap okurum. Hocam ben Redmi serisi düşünüyordum. Redmi Note 9S almayı düşünüyordum. Telefonun fiyatı artmış, 3400 hatta bi arada 3800 TL'ye ne satan vardı. Çoğu kişi bu telefon o kadar etmez, eğer o kadar para verebiliyorsan bunu alacağına üstüne biraz daha koy, başka telefon al demişlerdi. Benim de aklıma yatar gibi oldu. Acaba Note 10 Lite mı alsam diye düşündüm.

Yine siz bilirsiniz ama gerek kamera gerek işlemci bakımından fiyatını haketmiyor ayrıca arkası glasstic diye bir malzeme sanırım hocam bence riske atmayın birkaç yıl kullanacağınız bir aleti bugünkü zevklerinize göre seçmeyin ileriye dönük bir cihaz almanızı tavsiye ederim. Eğer ille de Note 10 Lite derseniz A71 bile işinizi görecektir.

Hocam Nova 5T düşünüyordum, fiyatı çok pahalında, onu alacağıma az daha koyup Note 10 Lite alırım, daha iyi olur diye düşündüm.

Samsung A71'e bakabilirsiniz
Hocam A serisini pek sıcak bakmıyorum. Aslında Mi 9T almayı düşünüyordum. Piyasa öyle saçmaladı ki, 3000 TL olan telefon, 3700'e çıktı. 3700'e o telefonu alacak adam, 3700 verebilcek adam üstüne biraz daha koyar, daha iyi bir telefon alır. Piyasa çok saçmaladı. O yüzden ben de üstüne biraz daha ekleyim daha iyi bir telefon alayım diyorum.

En son baktığımda 2900 TL'ydi o yüzden önerdim dediğin doğru .

Siz kalem için mi böyle düşünüyorsunuz.
Hocam kalem olmazsa olmaz bir şey değil benim için, olmasa da olur. Ekranı büyük olsun istiyorum. Bide orta segment telefon fiyatları yükselmiş, almayı düşündüğüm telefonlar 3800 olmuş, 3800'e o telefonları alacağıma üstüne biraz daha ekleyip başka bir telefon mu alsam diye düşündüm. 3800 Veriyorsun, ekran IPS.
En son baktığımda 2900 TL'ydi o yüzden önerdim dediğin doğru .
Hocam zaten birden artış oldu. Hocam almayı düşündüğüm telefon 3000 TL'idi, alırım diyordum. Fiyatı çıkmış 3700 TL'ye kadar, 3700 IPS ekranlı bir telefona vereceğime biraz daha ekleyip Note 10 Lite mı alsam diye düşünmüştüm.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…