nondit Decapat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #1 Rootu siliyordum telefonu otomatik yeniden başlattı bootloader ekranından hiçbir şekilde çıkamıyorum. Samsung Note 10+ yurt dışı cihaz.
Rootu siliyordum telefonu otomatik yeniden başlattı bootloader ekranından hiçbir şekilde çıkamıyorum. Samsung Note 10+ yurt dışı cihaz.
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.834 Makaleler 4 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #2 Telefon IMEI crackli mi?
nondit Decapat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #3 tereyagburak dedi: Telefon IMEI crackli mi? Genişletmek için tıkla... IMEI yüklü evet
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.834 Makaleler 4 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #4 nondit dedi: IMEI yüklü evet Genişletmek için tıkla... ROOT' u IMEI değiştirilmiş bir telefonda kaldıramazsınız diye biliyorum. Değişirse IMEI silinebilir. O yüzden pek bulaşmayın bence.
nondit dedi: IMEI yüklü evet Genişletmek için tıkla... ROOT' u IMEI değiştirilmiş bir telefonda kaldıramazsınız diye biliyorum. Değişirse IMEI silinebilir. O yüzden pek bulaşmayın bence.
nondit Decapat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #5 tereyagburak dedi: ROOT' u IMEI değiştirilmiş bir telefonda kaldıramazsınız diye biliyorum. Değişirse IMEI silinebilir. O yüzden pek bulaşmayın bence. Genişletmek için tıkla... Hayır daha önce çok kez root atıp kaldırdım sıkıntı olmuyor . Supported api 3 hatası veriyor şuanda.
tereyagburak dedi: ROOT' u IMEI değiştirilmiş bir telefonda kaldıramazsınız diye biliyorum. Değişirse IMEI silinebilir. O yüzden pek bulaşmayın bence. Genişletmek için tıkla... Hayır daha önce çok kez root atıp kaldırdım sıkıntı olmuyor . Supported api 3 hatası veriyor şuanda.
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.834 Makaleler 4 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #6 nondit dedi: Hayır daha önce çok kez root atıp kaldırdım sıkıntı olmuyor . Supported api 3 hatası veriyor şuanda. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu arkadaş bazı yollar vermiş ama verileri yedeklemeniz gerekiyor.
nondit dedi: Hayır daha önce çok kez root atıp kaldırdım sıkıntı olmuyor . Supported api 3 hatası veriyor şuanda. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu arkadaş bazı yollar vermiş ama verileri yedeklemeniz gerekiyor.
nondit Decapat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #7 tereyagburak dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu arkadaş bazı yollar vermiş ama verileri yedeklemeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Çalışmadı.
tereyagburak dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu arkadaş bazı yollar vermiş ama verileri yedeklemeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Çalışmadı.
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.834 Makaleler 4 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #8 nondit dedi: Çalışmadı. Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok Stock ROM atacaksınız.
nondit Decapat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #9 tereyagburak dedi: Yapacak bir şey yok Stock ROM atacaksınız. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıldığına dair bir video varsa atar mısınız ?
tereyagburak dedi: Yapacak bir şey yok Stock ROM atacaksınız. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıldığına dair bir video varsa atar mısınız ?
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.834 Makaleler 4 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #10 nondit dedi: Nasıl yapıldığına dair bir video varsa atar mısınız ? Genişletmek için tıkla... Youtube' da bir sürü var bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu kendi cihazınız için yapacaksınız sadece. https://samfw.com/firmware/SM-N975F/ Bu sitede uygun ROM' lar var. Ama sorumluluk kabul etmiyorum
nondit dedi: Nasıl yapıldığına dair bir video varsa atar mısınız ? Genişletmek için tıkla... Youtube' da bir sürü var bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu kendi cihazınız için yapacaksınız sadece. https://samfw.com/firmware/SM-N975F/ Bu sitede uygun ROM' lar var. Ama sorumluluk kabul etmiyorum